Έγκλημα Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικά τα ευρήματα της νεκροψίας

«Είπε ότι θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα»

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συγκλονίζει ο αδερφός του μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη. Εκείνος ήταν που βρήκε νεκρή τη μητέρα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος. «Μου είπε ότι θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα», δήλωσε με λυγμούς. Τα ευρήματα της νεκροψίας συγκλονίζουν. Ο 59χρονος χτύπησε την μητέρα του στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στον θώρακα, της κατάφερε χτύπημα στην κορυφή του κεφαλιού ενδεχομένως με σπασμένο μπουκάλι και στο τέλος την έπνιξε.

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τη μητέρα του με ένα μπουκάλι και την έπνιξε

Αποτροπιασμό προκαλεί η στυγερή δολοφονία μιας γυναίκας στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης την Τρίτη. Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με αγριότητα από τον γιο της, ο οποίος και ομολόγησε το έγκλημα. Η 84χρονη εντοπίστηκε νεκρή από το άλλο παιδί της, ο οποίος ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο αδερφός του έκανε τελικά πράξη τις απειλές του.

Μου είπε θα σκοτώσει τη μάνα μας και μετά εμένα.

«Την κοιτούσε και αυτός, την κοιτούσα και εγώ. Λέω ας πάω να της πάρω ένα σάντουιτς να την ταΐσω. Μετά από μισή ώρα την “καθάρισε”», είπε στo thestival.

Ο μητροκτόνος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο αδερφός του, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε ασκήσει βία στην τυφλή και με κινητικά προβλήματα μητέρα του.

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τη μητέρα του και την έπνιξε - Σοκάρουν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα

Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα, έφερε, σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, η 84χρονη. Ο 59χρονος γιος της τη χτύπησε στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα. Της έμπηξε ένα σπασμένο μπουκάλι στην κορυφή του κεφαλιού και στο τέλος την έπνιξε.

Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή μίλησε στο Voria.gr και ανέφερε πως «ήταν κακοποιημένη με πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα» με τον γιο της να χαρακτηρίζεται «ψυχασθενής με χρόνιους εγκλεισμούς στα ψυχιατρεία».

«Τα χτυπήματα έγιναν με τα χέρια (σ.σ. από τον δράστη) και με ένα αιχμηρό αντικείμενο στην αριστερή βρεγματική χώρα, δηλαδή στην κορυφή του κεφαλιού, μάλλον με σπασμένο μπουκάλι. Όλα τα άλλα χτυπήματα τα έκανε με τα χέρια», πρόσθεσε η ιατροδικαστής.
Επιπλέον συμπλήρωσε πως η 84χρονη «πέθανε αμέσως διότι είχαμε και σύσφιξη της περιοχής του λαιμού. Την έπνιξε».

Ο καθ' ομολογίαν δράστης, με ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από αλκοόλ, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, το έγκλημα διαπράχθηκε χθες το πρωί, στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 84χρονη με τον 59χρονο. 

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μητέρα του στο Ξηροχώρι
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top