Η μαρτυρία 17χρονου στο Star για τον ξυλοδαρμό του στη Μεταμόρφωση

Δέχθηκε επίθεση από 9 εφήβους με σιδερογροθιά      

Όλο και πιο συχνές είναι οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων. Στη Μεταμόρφωση ομάδα περίπου δέκα ατόμων ηλικίας 13ων και 14ων ετών επιτέθηκαν με σιδερογροθιά σε 17χρονο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.. Ο ίδιος περιέγραψε  στην κάμερα του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο, τα όσα εφιαλτικά έζησε. 

Νέα άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Παλλήνη - Δύο τραυματίες, 16 και 17 ετών

«Ήρθαν όλοι σε εμένα και άρχισαν να με βαράνε» δήλωσε ο 17χρονος, ο οποίος πρόσθεσε:  

«Σε κάποια φάση δέχτηκα χτύπημα από σιδερογροθιά στο κεφάλι μου και μπροστά και πίσω...Την ώρα που έγινε αυτό ήμουν πολύ ζαλισμένος  δεν μπορούσα να είμαι όρθιος έπεσα κάτω». 

Ο 17χρονος τραυματισμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε

Ο 17χρονος τραυματισμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε    

Ο 17χρονος περιέγραψε πως η προσπάθεια του, να σταματήσει έναν καυγά μεταξύ ανηλίκων κατέληξε σε εφιάλτη.

«Είδα δυο φίλους μου να δέχονται επιθέσεις από δυο τρια άτομα και εγώ επειδή πήγα να χωρίσω τα  άτομα επιτέθηκαν σε εμένα» είπε στο Star.  

«’Επαθα σοκ - Το παιδί μου αιμορραγούσε» 

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του παιδιού προσπαθεί να καταλάβει πώς μικρά παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές σε περιστατικά βίας.

«Πήγα εκεί ήταν μέσα στα αίματα το παιδί μου, ήταν χτυπημένο στο πρόσωπο μπροστά, ήταν χτυπημένο πίσω στο κεφάλι, αιμορραγούσε. Μας είδαν πέντε ειδικότητες γιατρών, περιμένουμε να μας πούνε γιατροί τι γίνεται να δούμε αν έχει πάθει κάποια ζημιά» δήλωσε στο Star η μητέρα του 15χρονου.
 

Ανήλικοι έδωσαν ραντεβού για ξύλο και το κατέγραψαν σε βίντεο

Σοκαρισμένος και ο πατέρας του, ο οποίος δήλωσε: «Έπαθα σοκ…  δηλαδή να βλέπεις το παιδί τώρα μεσα στα αίματα... κατευθείαν πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και αμέσως το ΕΚΑΒ». 

Ο 15χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»  για να του περιθάλψουν τα τραύματα που είχε στο κεφάλι του από την σιδερογροθιά ενώ αναμένεται και η εξέταση από ιατροδικαστή.

Όπως ανέφερε η μητέρα του παιδιού δέχθηκε επίθεση από 9 άτομα με κουκούλες. «Το παιδί στη συνέχεια το οποίο είναι σε συμμορία κάλεσε αλλά οκτώ παιδιά, σύνολο δηλαδή ήταν 9 παιδιά τα οποία ήταν με κουκούλες, δεν φαινόντουσαν πρόσωπα. Έχουμε κάνει μήνυση, θα γίνει και δικαστήριο και στην μητέρα του παιδιού για παραμέληση ανηλίκου. Αυτό που νιώθω δεν μπορώ να το περιγράψω την αγανάκτηση, Είχε άγιο γιατί η σιδερογροθιά θα μπορούσε πρώτα απ’ όλα να τον έχει αφήσει στον τόπο» δήλωσε στο ρεπορτάζ του Star. 

Για την επίθεση η Aστυνομία συνέλαβε έναν 13χρονο και την μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου, ενώ έχει ταυτοποιήσει και έναν 14χρονο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top