Ανήλικοι έδωσαν ραντεβού για ξύλο και το κατέγραψαν σε βίντεο

Δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν πλέον οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων. Δύο παιδιά μόλις 15 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Κυριακής.

Αποκλειστικό: Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε οδηγό ταξί

Οι μαρτυρίες νέων προκαλούν σοκ ενώ οι συμπλοκές καταγράφονται ακόμα και σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Είναι μαθητές 15 και 16 ετών. Οι σοκαριστικές εικόνες έχουν καταγραφεί πριν από 10 ημέρες. Οι δυο ανήλικοι πρωταγωνιστές είχαν δώσει ραντεβού έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο ξυλοδαρμός είναι άγριος. Πέφτουν στο οδόστρωμα χτυπώντας ο ένας τον άλλο. Τον ξυλοδαρμό παρακολουθούν και άλλοι ανήλικοι. Ούτε ένας δεν τους χωρίζει.

Ορισμένοι βγάζουν τα κινητά τους καταγράφουν τον ξυλοδαρμό. Εικόνες που λίγα λεπτά αργότερα ανεβαίνουν στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον Άγιο Δημήτριο 20 άτομα συνεπλάκησαν σε κεντρική πλατεία. Αναμεσά τους κυρίως ανήλικοι μαθητές ηλικίας 15 και 16 ετών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες βγήκαν γκλοπς, κατσαβίδια ακόμα και μαχαίρια. Αποτέλεσμα δύο παιδιά 15 ετών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα σε όλο τους το σώμα. Ενδεικτικό της αγριότητας των χτυπημάτων ήταν ότι στον έναν μαθητή οι γιατροί χρειάστηκε να κάνουν 10 ράμματα στο κεφάλι του.

Γείτονες που είδαν  τη συμπλοκή ειδοποίησαν την αστυνομία που προχώρησε σε πέντε συλλήψεις. Ανάμεσα τους συλληφθέντες και τρεις ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 ετών

Συνελήφθησαν ανήλικοι, μέλη συμμορίας στο Παγκράτι για ληστείες

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ανήλικοι  μαθητές έχουν δημιουργήσει συμμορίες και προκαλούν συνεχώς επεισόδια και ξυλοδαρμούς. Τι είναι αυτό που κάνει τόσο νέα παιδιά να καταφεύγουν στη βία; Γιατί υπάρχει τόση οργή μέσα τους; Και πότε επιτέλους το συντεταγμένο κράτος θα ασχοληθεί με το πρόβλημα; Μέχρι τότε ας επαγρυπνούν διαρκώς οι γονείς.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top