Θεσσαλονίκη: Έδειραν πατέρα και γιο που πήγαν να σταματήσουν καβγά

Απίστευτες εικόνες έξω από εστιατόριο

Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν πατέρας και γιος, οι οποίοι προσπάθησαν να σταματήσουν έναν καβγά στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Μια παρέα οχτώ Γεωργιανών έτρωγε σε εστιατόριο στην οδό Δελφών, όταν, για άγνωστο λόγο, άρχισαν να τσακώνονται και πιάστηκαν στα χέρια. 

Οι άνδρες βγήκαν έξω από το εστιατόριο και άρχισαν να δέρνονται μες στη μέση του δρόμου. Ο καβγάς μεταφέρθηκε σε παρακείμενη οδό κι εκεί ένας 37χρονος πατέρας με τον γιο του προσπάθησαν να παρέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Για κακή τους τύχη όμως οι Γεωργιανοί άρχισαν να τους επιτίθενται και να τους χτυπούν με απίστευτη αγριότητα. Η σύζυγος του 37χρονου βλέποντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της τί γίνεται, άρχισε να πετά γλάστρες για να σταματήσει τους δράστες. 

Θεσσαλονίκη ξυλοδαρμός

Ο 37χρονος με τον γιο του πήγαν να σταματήσουν τον καβγά και τελικά ξυλοκοπήθηκαν άγρια - Thestival.gr

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις. Οι δράστες όμως είχαν αποχωρήσει. Λίγο μετά το επεισόδιο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν έναν ημίγυμνο άνδρα, ο οποίος πιθανόν να συμμετείχε στον ξυλοδαρμό πατέρα και γιου. 

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο μάτι του και στο κεφάλι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top