Κηφισιά: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 13χρονος για τα μάτια μιας κοπέλας

Σκηνικό Άγριας Δύσης με πρωταγωνιστές ανήλικους - Άγρια συμπλοκή

Βίντεο – σοκ από την επίθεση εξασφάλισε το STAR / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων STAR

Άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά μεταξύ ανηλίκων για τα μάτια μιας κοπέλας. Το κεντρικό δελτίο του STAR εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από την ώρα της συμπλοκής ενός 13χρονου κι ενός 16χρονου, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες πιάστηκαν στα χέρια με μήλον της έριδος μια κοπέλα. 

Λαγανάς: Τον έστειλαν στο νοσοκομείο από το ξύλο - Συλλήψεις τριών Βρετανών

Στο βίντεο καταγράφεται ο 16χρονος να κλωτσάει με μανία τον 13χρονο, ο οποίος βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Γύγου, η μητέρα του 13χρονου αποκάλυψε ότι – την περασμένη Πέμπτη - ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι μόνος του αργά το βράδυ. Η αιτία της συμπλοκής μεταξύ των δύο παιδιών φέρεται να ήταν η παρεξήγηση για μια κοπέλα. Από την άλλη, το στενό περιβάλλον του 16χρονου ισχυρίζεται ότι το επεισόδιο το ξεκίνησε δύο μέρες νωρίτερα ο 13χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει εξασφαλίσει το Star. 

Συμμορίες μαθητών βγαίνουν παγανιά για μάχες

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραβατικότητα των ανηλίκων έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, δεδομένου ότι συχνότερα πλέον καταγράφονται νέα περιστατικά. Οι συμπλοκές μεταξύ ανηλίκων είναι συχνό φαινόμενο, με την έξαρση να προκαλεί ανησυχίες και προβληματισμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top