Δεν αποφυλακίζεται ο Γιάννης Λαγός - «Είσαι δολοφόνος», του φώναξε η Φύσσα

Η δίκη της Χρυσής Αυγής διεκόπη για τις 26 Ιουλίου

Δεν αποφυλακίζεται ο Γιάννης Λαγός - Βίντεο από ΣΚΑΙ

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε το αίτημα για αποφυλάκιση του Γιάννη Λαγού καθώς και άλλων τριών καταδικασθέντων μελών της Χρυσής Αυγής ενώ η δίκη διεκόπη για τις 26 Ιουλίου, ώστε να εξεταστεί το αίτημα αναβολής που είχε υποβάλλει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για δίκη Χρυσής Αυγής - Διεκόπη για 6 Ιουλίου

Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός χειροκρότησε στο άκουσμα της απόφασης. «Δε μου δόθηκε η δυνατότητα να απαντήσω γιατί είμαι φασίστας, όχι εγκληματίας», δήλωσε ο Γιάννης Λαγός. «Δολοφόνος είσαι», του απάντησε η Μάγδα Φύσσα.

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Μιχαλολιάκος είχε ψευδαισθήσεις» και ζήτησε αναβολή

«Είμαι παντελώς άδικα στη φυλακή. Θεωρώ ότι έχω αδικηθεί και αδικούμαι συνεχώς επί τρία χρόνια. Υπήρξε απόφαση που ήταν αποτέλεσμα εντολών που είχαν δοθεί», τόνισε ο κατηγορούμενος. 

Ο συνήγορος του, Κωνσταντίνος Πλεύρης, στη δευτερολογία του επιχειρηματολόγησε υπέρ της θέσης του εντολέα του, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «στο πρωτόδικο δικαστήριο δικάστηκαν ιδέες».

Αποφυλακίζεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γρέγος 

Αιτήματα αποφυλάκισης είχαν υποβάλλει και ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος επικαλούμενοι ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή. Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απόρριψη των αιτημάτων κάτι που υιοθετήθηκε και από το δικαστήριο.

Η δίκη διεκοπή για τις 26 Ιουλίου ώστε το δικαστήριο να εξετάσει το αίτημα αναβολής που έχει υποβάλλει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Το δικαστήριο ζήτησε πρόσφατο και αναλυτικό πιστοποιητικό της κατάστασης της υγείας του Νίκου Μιχαλολιάκου αλλά και πρόβλεψη αποκατάστασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top