ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ύποπτο για τη σφαγή της 4ης Ιουλίου

Αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον ύποπτο για τη σφαγή της 4ης Ιουλίου στις ΗΠΑ 

Απαγγέλθηκαν χθες κατηγορίες για επτά δολοφονίες στον ύποπτο για τη σφαγή κατά τη διάρκεια παρέλασης για την αμερικανική εθνική εορτή στην πόλη Χάιλαντ Παρκ (Ιλινόι), ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας της κομητείας Λέικ, βόρεια του Σικάγου των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε παρέλαση στο Ιλινόις- Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες

Εάν κριθεί ένοχος, ο Ρόμπερτ Κρίμο, 21 ετών, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς καμία πιθανότητα αποφυλάκισής του υπό όρους, τόνισε ο Έρικ Ράινχαρτ, ο εισαγγελέας της κομητείας Λέικ. «Αυτές δεν είναι παρά οι πρώτες από τις πολλές κατηγορίες σε βάρος του κ. Κρίμο», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σικάγο: Αυτός είναι ο 22χρονος Μπόμπι, ο μακελάρης του Χάιλαντ Παρκ

Ο νεαρός κατηγορείται πως άνοιξε πυρ με «ισχυρό» τουφέκι από ταράτσα εμπορικού καταστήματος εναντίον πλήθους ανθρώπων που παρακολουθούσαν μαθητική παρέλαση, μετατρέποντας τη γιορτή της ανεξαρτησίας της Αμερικής σε εθνική τραγωδία.

Φωτογραφία που παρέχεται από το αστυνομικό τμήμα του Χάιλαντ Παρκ και δείχνει τον Robert (Bobby) E. Crimo III. (Αστυνομικό Τμήμα City of Highland Park μέσω AP)

«Ο «Μπόμπι» Κρίμο θα παραμείνει προφυλακισμένος χωρίς δυνατότητα απελευθέρωσής του υπό περιοριστικούς όρους», πρόσθεσε ο εισαγγελέας. Η πρώτη του εμφάνιση ενώπιον δικαστηρίου θα γίνει αργότερα σήμερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top