Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τα σημάδια στην Ίριδα δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να «καίει» με την κατάθεσή της η αδελφή της, Δήμητρα. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε ότι τα σημάδια στο εσωτερικό των χειλιών της Ίριδας δεν υπήρχαν το βράδυ πριν πεθάνει, όπως και τα σημάδια κάτω από τη μύτη της. Την ίδια ώρα, η Δήμητρα διαψεύδει ότι κατέθεσε πως είδε αίμα στο στόμα του μωρού. 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου για όσα συνέβησαν τη μέρα που βρέθηκε νεκρή στο κρεβατάκι της η έξι μηνών Ίριδα. Με την κατάθεση αυτή η θεία των τριών παιδιών «καίει» την αδελφή της, Ρούλα, αφού όσα λέει ενισχύουν τις υποψίες ότι ευθύνεται και για τον θάνατο του μικρότερου παιδιού της. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου

Τα όσα φέρεται να κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τη μέρα που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα είναι επιβαρυντικά για τη Ρούλα

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Πέτρος Κουσουλός, οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν ότι ακόμα κι αν δεν υπήρχε το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα, τα όσα κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι άκρως επιβαρυντικά για την αδελφή της. 

«Την είδα εντελώς ξεσκέπαστη. Δεν ήταν στη θέση που ήταν συνήθως ξαπλωμένη. Ήταν κάθετα στο στρώμα με το κεφάλι της προς τα έξω και τα πόδια της προς τη μεριά του τοίχου. Ήταν ανάσκελα ξαπλωμένη και το κεφάλι της γερμένο προς τα δεξιά. Δεν ήταν στο κέντρο της κούνιας, αλλά προς τα πάνω. Την Ίριδα τη βρήκα ανάμεσα στο ξύλο της πάνω πλευράς της κούνιας και το μαξιλάρι. Μάλιστα το μαξιλάρι ακουμπούσε ακριβώς το δεξί χέρι της Ιριδας», ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για το πρωί που βρήκε νεκρή τη μικρούλα. 

Η θέση που βρέθηκε το παιδί, όπως είπε, της έκανε εντύπωση γιατί δε συνήθιζε να κουνιέται πολύ στον ύπνο της. 

Ρούλα Πισπιρίγκου

Εντύπωση προκάλεσε στη Δήμητρα η θέση που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της, την οποία είχε επισκεφθεί προηγουμένως η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Δεν είδα πού ακριβώς την έβαλε για ύπνο, αλλά την έβαλε σίγουρα κατά μήκος. Όχι κάθετα. Επίσης, σίγουρα το κεφάλι της θα ήταν πάνω στο μαξιλάρι όταν την έβαλε για ύπνο. Εγώ όμως τη βρήκα σε εντελώς άλλη θέση από αυτή, με το μαξιλάρι να είναι δίπλα στο χέρι της. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό και άλλαξε τόσο πολύ θέση μέσα στην κούνια. Όταν έπιασα το χέρι της, κατάλαβα ότι ήταν παγωμένο», συνέχισε.

Όσον αφορά στα σημάδια που υπήρχαν γύρω από το στόμα της Ίριδας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να κατέθεσε ότι είδε κάποια σημάδια σε σκούρο χρώμα στο εσωτερικό των χειλιών του μωρού, τα οποία δεν υπήρχαν το βράδυ πριν πεθάνει.

«Για το πρόσωπό της, που με ρωτάτε, σας λέω ότι είχε κάποια σημάδια γύρω από το στόμα. Στη φωτογραφία που μου δείχνετε βλέπω το πρόσωπό της. Συγκεκριμένα φαίνεται η κοκκινίλα, το έκζεμα, το οποίο είχε εμφανιστεί γύρω από τα χείλη της Ίριδας κάποιες ημέρες πριν.

Εκτός από αυτή την κοκκινίλα βλέπω ότι υπάρχουν και σημάδια και μάλιστα έντονα στο εσωτερικό των χειλιών. Τα σημάδια αυτά έχουν σκούρο χρώμα και έχουν μια όψη σαν τρίγωνο στο σχήμα τους με κορυφές. Δηλαδή αυτά είναι τα σημάδια που σας περιέγραψα προηγουμένως σαν ξηρότητα και σας είπα ότι τα παρατήρησα πρώτη φορά όταν πήρα την Ίριδα από την κούνια της και την έβαλα στον πάτωμα για να της κάνω ΚΑΡΠΑ.

Πριν από αυτό τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν στα χείλη της. Το προηγούμενο βράδυ δηλαδή που την είχα εγώ και παίζαμε μέχρι και που την έβαλε η Ρούλα για ύπνο δεν υπήρχαν», είπε.

Όσο για τα σημάδια κάτω από τη μύτη της Ίριδας, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου φέρεται να είπε ότι τα είδε πρώτη φορά στη φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί και δεν τα είχε παρατηρήσει το προηγούμενο βράδυ του θανάτου της μικρής. 

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Δεν είδα αίμα στο στόμα της Ίριδας»

Μιλώντας με τη Ρούλα Κουσκουρή η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε τα όσα διέρρευσαν σχετικά με την κατάθεσή της στο Ανθρωποκτονιών. 

Ίριδα

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε ότι κατέθεσε πως είδε αίμα στο στόμα της μικρής Ίριδας όταν τη βρήκε νεκρή

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν είπε ποτέ ότι είδε αίμα στο στόμα του έξι μηνών βρέφους. 

«Διαψεύδω ρητά και κατηγορηματικά δημοσιεύματα εφημερίδων και sites, αλλά και ρεπορτάζ τηλεοπτικών εκπομπών που αναφέρουν δήθεν στοιχεία της κατάθεσής μου και μου αποδίδουν λόγια που δεν έχω πει ποτέ. Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι στην κατάθεσή μου στη ΓΑΔΑ, δεν είπα ποτέ ότι είδα πληγές στο στόμα της Ίριδας. Ειδικά δεν ανέφερα ποτέ ότι είδα αίμα στο στόμα και στα χείλη της», είπε.

Κατηγόρησε τα ΜΜΕ για αλλοίωση του νοήματος όσων έχει καταθέσει και τόνισε ότι βρίσκεται κάθε φορά στη δυσάρεστη θέση να διαψεύδει δηλώσει που δεν έχει κάνει. 

«Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συμφωνεί με το πόρισμα της Τσιόλα»

Από την πλευρά του ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ο. Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την κατάθεση της Δήμητρας που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης, επέμεινε ότι δεν είναι ακριβή. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε για τα σημάδια κάτω από τη μύτη της Ίριδας ότι τα έβλεπε πρώτη φορά στη φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ και τίποτε παραπάνω. 

Όσο για τα σημάδια αίματος στο εσωτερικό των χειλιών, επέμεινε στα όσα αναφέρει και στο πόρισμα της η ιατροδικαστής κ. Τσιόλα, ότι είναι ξεραμένο υγρό από τους πνεύμονες της Ίριδας που εκτοξεύτηκε εξαιτίας του πνευμονικού οιδήματος. 

Σύμφωνα με τον ίδιο τέλος, όσα φέρεται να κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου συμφωνούν με το πόρισμα της κ. Τσιόλα.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top