Κόντρες στην άσφαλτο: «Τρέχουμε για χρήματα και φήμη» - Βίντεο ντοκουμέντο

Αυτοσχέδιοι αγώνες με ολέθρια αποτελέσματα

Νεαρά παιδιά χάνουν την ζωή τους ή μένουν ανάπηρα για μια ζωή κάνοντας κόντρες. Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star θα δείτε ότι όλα γίνονται για τα χρήματα, για την φήμη αλλά και για την ψευδαίσθηση της πρώτης θέσης. Ένα ρεπορτάζ τελείως αποτρεπτικό.

Δύο τροχαία στην παραλιακή: Ένας νεκρός κι ένας ακρωτηριασμένος

Ο Νίκος Τσέρτος, οδηγός αγώνων λέει «Στα 20 μου χρόνια έκανα κόντρες με ένα άλλο  αυτοκίνητο στα λιμανάκια έπεσα πάνω σε ένα βράχο κινδύνεψα και από τότε είπα τέλος οι κόντρες στους δρόμους»

Ο θάνατος ή  μια αναπηρία για όλη την ζωή δυστυχώς είναι αυτά που σταματούν τους αμετανόητους κοντράκηδες που ρισκάρουν την ζωή τους αλλά και άλλων οδηγών σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής για το χρήμα και την εφήμερη δόξα. Οι δρόμοι που κυκλοφορούν καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα γίνονται την ίδια στιγμή αυτοσχέδιες πίστες.

Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης, δημοσιογράφος ειδικού τύπου λέει στο Star «Ξεκάθαρα μετατρέπουν τους δρόμους σε πίστες με θανατηφόρα αποτελέσματα και ένα μεγάλο ποσοστό μένουν ανάπηροι».

Δεν είναι όμως μόνο οι κόντρες είναι και η επίδειξη. Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο ο οδηγός γίνεται συνεπιβάτης και το αντίθετο πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που τρέχει στην παραλιακή λεωφόρο.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top