Δύο τροχαία στην παραλιακή: Ένας νεκρός κι ένας ακρωτηριασμένος

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος

Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο. Το πρώτο έγινε στο Παλαιό Φάληρο, όπου σκοτώθηκε ο οδηγός μιας μηχανής. Το δεύτερο έγινε στο Ελληνικό. Ακρωτηριάστηκε ο οδηγός μοτοσικλέτας που εμβόλισε τζιπ. Αναζητείται ο οδηγός του οχήματος.

Δύο φρικτά τροχαία σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο, με αποτέλεσμα στο ένα, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και στο άλλο ένα άτομο να ακρωτηριαστεί. 

τροχαίο παραλιακή

Το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο στο Παλαιό Φάληρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο τροχαίο ένας 30χρονος οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε ακαριαία όταν έπεσε πάνω σε δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο, έξω από το Πάρκο του Φλοίσβου. 

Ο οδηγός της κατέληξε πάνω στη διαχωριστική νησίδα. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Δίπλα βρέθηκε ένα κράνος αλλά δεν έχει διαπιστωθεί αν το φορούσε. Στο σημείο για αρκετή ώρα επικράτησε μεγάλο μποτιλιάρισμα.

τροχαίο

Στο δεύτερο τροχαίο ο οδηγός μιας μηχανής ακρωτηριάστηκε

Τραυματίστηκαν επίσης ένα 14χρονο κορίτσι και δύο γυναίκες 48 και 50 ετών, που επέβαιναν στα δύο ΙΧ.

Στο δεύτερο τροχαίο, που έγινε στο ύψος του Ελληνικού, ένας νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας ακρωτηριάστηκε όταν τον εμβόλισε ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίου αναζητείται. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και εμβόλισε τη μοτοσικλέτα. 

Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες το τζιπ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από το σημείο, ενώ είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο οδηγός του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top