Κρήτη: Τουρίστας παραλίγο να πνιγεί από πεπόνι σε ταβέρνα

Τον έσωσε ένας θαμώνας

Κρήτη: Τουρίστας Παραλίγο Να Πνιγεί Από Πεπόνι Σε Ταβέρνα

Ένας τουρίστας σε ταβέρνα στα Χανιά παραλίγο να πνιγεί από ένα κομμάτι πεπόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου, στην περιοχή της Πλάκας Αποκορώνου, όταν ένας θαμώνας της ταβέρνας έσωσε τον άνδρα, ο οποίος κόντεψε να χάσει τη ζωή του!

Όπως είπε ο νεαρός Κώστας, εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί της συντρόφου του, προκειμένου να απολαύσει έναν καφέ, χωρίς να φανταστεί κανείς το τι θα ακολουθούσε. Λίγο αργότερα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα, ο οποίος πνιγόταν με το φαγητό του.

«Ξέρω από πρώτες βοήθειες και αμέσως έσπευσα να βοηθήσω. Αρχικά, τον είχε πιάσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο οποίος είναι και ο πατέρας της κοπέλας μου. Όμως δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σωστά. Άμεσα, έπιασα τον άνθρωπο, του έκανα τη λαβή Heimlich και τον έσωσα» ανέφερε ο νεαρός.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν συνέδραμε στο να σωθούν ακόμη δύο ζωές στην περιοχή της Αλμυρίδας! Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ιταλών, που βρισκόταν στην περιοχή για τις διακοπές του, παρασύρθηκε από τα δυνατά ρεύματα της θάλασσας. Εκεί βρισκόταν και ο Κώστας Βασιλαράς, τραβώντας τους έξω από την θάλασσα, σώους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top