Σκιάθος: Πεζός εκσφενδονίστηκε στη θάλασσα από τουρμπίνα αεροπλάνου

Το αεροσκάφος επιχειρούσε προσγείωση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Σκιάθο, όταν άνδρας εκσφενδονίστηκε από τουρμπίνα αεροπλάνου και βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρώς.

Από θαύμα γλίτωσε ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Σκιάθο. Ο 79χρονος που βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου εκσφενδονίστηκε από τη δύναμη των αερίων των τουρμπίνων αεροσκάφους και έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής. Ο ηλικιωμένος, που είχε βγει για περίπατο, κινούνταν στον δρόμο, δίπλα από τον αεροδιάδρομο της Σκιάθου. Φέρεται να είδε το αεροπλάνο να προσγειώνεται, όμως εκτίμησε ότι θα προλάβαινε να περάσει από το σημείο. Επιτάχυνε το βήμα του, ωστόσο, δεν πρόλαβε.

Από το αεροπλάνο που εκείνη την ώρα πλησίαζε πολύ κοντά στο έδαφος δημιουργήθηκε κύμα αερίων από τις τουρμπίνες του, με αποτέλεσμα ο 79χρονος να εκτιναχθεί στη θάλασσα.

Ευτυχώς στο σημείο υπήρχε κόσμος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει και να ενημερώσει αστυνομία, λιμενικό και ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε, έλαβε εξιτήριο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top