Καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη: Οι λόγοι που πρέπει να την επισκεφτείς

Μία πόλη που σφύζει από ζωή και προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία Internet

Θεσσαλονίκη FTHH

Tι έχεις κανονίσει για το φετινό καλοκαίρι; Aν είσαι ακόμα σε φάση που οργανώνεις τις διακοπές σου, τότε θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου τη Θεσσαλονίκη.

Η πανέμορφη συμπρωτεύουσα, έχει όλα αυτά που χρειάζεσαι για να ζήσεις ένα αξέχαστο Summer 2022 και να το μοιραστείς με τους φίλους σου στα social media.

Με σύμβολό της τον Λευκό Πύργο, η «Βασίλισσα του Βορρά» από το εσωτερικό του Θερμαϊκού κόλπου όπου βρίσκεται, αναμένει τους φετινούς επισκέπτες της για να τους «μυήσει» στις ομορφιές και την ξεχωριστή της αύρα.

Πόλη με πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους, αποτελεί το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ιδανικούς προορισμούς είτε για τουρισμό, είτε για μικρές αποδράσεις citybreak.

Οι ομορφιές της εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, αφού διαθέτει μία τεράστια γκάμα επιλογών για όλα τα γούστα.

Τόπος με μακρά ιστορία, η Θεσσαλονίκη σε καλεί να τη μάθεις αλλά και να περιηγηθείς στους αρχαιολογικούς της χώρους από άκρη σ΄ άκρη. Θα σε κερδίσουν οι κεντρικοί της δρόμοι αλλά και τα γραφικά της στενά. 

Κι αν κουραστείς από την ευχάριστη περιπλάνηση, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά εστιατόρια, Cafés, bars και καλοκαιρινές αυλές αλλά και να νιώσεις τον παλμό της διασκέδασης στα νυχτερινά κέντρα της πόλης. 

Όσες περισσότερες μέρες αποκοιμηθείς στην αγκαλιά της συμπρωτεύουσας τόσο πιο δύσκολα θα την αποχωριστείς… γιατί σίγουρα θα την ερωτευτείς. Σημασία έχει άλλωστε να ζεις περισσότερα και να κρατάνε περισσότερο αυτά που μετράνε.

Αν πάλι βρεθείς στη συμπρωτεύουσα για δουλειά, τότε μπορείς πολύ εύκολα να συνδυάσεις business & pleasure, καθώς η Θεσσαλονίκη βρέθηκε το 2021 στο ΤΟP 20 της παγκόσμιας κατάταξης με τις πόλεις που είναι ιδανικές για digital nomads.

Ζεστή, γραφική και φιλόξενη, αποτελεί ελκυστικό προορισμό για τηλεργασία, διαθέτοντας πολλούς co-working χώρους, ξενοδοχεία αλλά και ελκυστικά Cafés σε συνδυασμό με γρήγορο Internet, για να μπορείς να πηγαίνεις ακόμα πιο γρήγορα!

Στη Θεσσαλονίκη άλλωστε, είναι πλέον γεγονός οι συνδέσεις με 100% οπτική ίνα μέχρι την πρίζα, μέσω COSMOTE Fiber. Το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας φέρνει και στη Θεσσαλονίκη την οπτική ίνα μέχρι τα σπίτια και τις επιχειρήσεις για εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 100 & 200Μbps, «απογειώνοντας» την digital εμπειρία. Μάθετε περισσότερα, εδώ

Ήξερες ότι η οπτική ίνα μέχρι την πρίζα μέσω COSMOTE Fiber είναι το Internet του μέλλοντος, επειδή προσφέρει:

  • Αδιάκοπο HD video streaming, χωρίς καθυστερήσεις
  • Online gaming, χωρίς lagging με μηδενικό latency 
  • Ταυτόχρονη online σύνδεση όλων των smart συσκευών και πολλών χρηστών: Τηλεοράσεις, laptops, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα μπορούν να είναι ταυτόχρονα online 
  • Πιο γρήγορο downloading και uploading: Κατέβασμα αρχείων μεγάλου όγκου, μουσική, video μέχρι και 8 φορές πιο γρήγορα και uploading μέσα σε δευτερόλεπτα. 
  • Αξιόπιστη σύνδεση: Η απόδοση του δικτύου παραμένει σταθερή, χωρίς επιρροές από εξωγενείς παράγοντες όπως η υγρασία, το κρύο ή τα μαγνητικά πεδία
  • Επένδυση: Με τις οπτικές ίνες αυξάνεται η αξία του σπιτιού ή του διαμερίσματος

Εκτός πάντως από την αξεπέραστη εμπειρία Internet, η «Νύφη του Θερμαϊκού» προσφέρεται και για πολλές ακόμα εμπειρίες. Το shopping είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα απολαύσεις κατά την παραμονή σου στη Θεσσαλονίκη, αφού υπάρχουν αμέτρητες επιλογές που ικανοποιούν κάθε επιθυμία και γούστο.

Αναζητάς πολυτέλεια και υψηλή αισθητική στις αγορές σου; Θέλεις να βρίσκεις τα πάντα σε ένα πολυκατάστημα; Ψάχνεις για «θησαυρούς» από τα παλιά χρόνια ή αγαπάς τις βόλτες και τα ψώνια σε παραδοσιακές αγορές; Σε όποια κατηγορία shopper και να ανήκεις είναι σίγουρο ότι η Θεσσαλονίκη δε θα σε απογοητεύσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top