Πάτρα: Μηνύση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε Σκορδά και Λιάγκα

Οι «80 ερωτικές σχέσεις της Ρούλας» και οι μαρτυρίες φίλων την ενόχλησαν

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πολύ ενοχλημένη από τον τρόπο που καλύπτεται η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της από συγκεκρικέμενες τηλεοπτικές εκπομπές. Ο δικηγόρος της είπε πως σύντομα θα κατατεθούν μηνύσεις σε βάρος του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά.

Μηνύσεις εναντίον τηλεοπτικών εκπομπών, παρουσιαστών και δημοσιογράφων ετοιμάζει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά από εντολή της ίδιας. 

Πάτρα: Τα πρώτα στοιχεία των τοξικολογικών σε Μαλένα και Ίριδα

Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα ,μηνυτήριες αναφορές θα κατατεθούν εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου με όσα έχουν προβάλει κι έχουν πει στην εκπομπή τους για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται πως οι δύο παρουσιαστές λένε ψέματα για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. 

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να καλύψει τα νομικά έξοδα

Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να κάνουν ταύτιση και να δουν αν είναι όντως πρόσωπα του περιβάλλοντός της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας.

Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου

Έχει ενοχληθεί, επίσης, με την προβολή προσωπικών της αναρτήσεων στο Facebook που δε σχετίζονται με την υπόθεση. Υποστηρίζει ακόμα πως οι δήθεν εξελίξεις στις έρευνες δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, όπως και οι διαρροές πορισμάτων και ότι δίνονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πάτρα: Στο «κάδρο» των ερευνών ξανά οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί.

Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στην δικαιοσύνη», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

Πάτρα: Η λευκή συσκευή που ακούμπησε η Ρούλα πάνω στην Τζωρτζίνα

«Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δε δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμα και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top