Πάτρα: Στο «κάδρο» των ερευνών ξανά οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις φίλων του ζευγαριού

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ αναμένονται τα πορίσματα, για το θάνατο των άλλων δυο παιδιών. Ωστόσο, στο κάδρο των αρχών μπαίνουν και συγγενείς της κατηγορουμένης της κατηγορουμένης. 

Πάτρα: Η έκθεση του ΑΠΘ αποκαλύπτει πόσο υπέφερε η Τζωρτζίνα

O κύκλος των ερευνών για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών, της Ίριδας και Μαλένας ετοιμάζεται να κλείσει. Γι'  αυτό και οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών θα συμπεριλάβουν στο φάκελο καταθέσεις από τους συγγενείς της 33χρονης κατηγορούμενης, αλλά και φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, που είτε ήταν παρόντες σε κάποιο περιστατικό - όπως για παράδειγμα η αδελφή της Ρούλας στο θάνατο της μικρής Ίριδας - είτε μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε, σχετικά με το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της οικογένειας, στην οδό Μπιζανίου. 

Πάτρα: 16 αιτήματα της Ρούλας απέρριψε η ανακρίτρια

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο επίσπευσης της έρευνας, από τις ανακριτικές αρχές, έχει ζητηθεί να παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν και τα πορίσματα που αφορούν στους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top