Καλλιθέα: Τα αλλάζει τώρα η 51χρονη που πήγε να σκοτώσει τον σύντροφό της

«Μίλησε» το ημερολόγιό της

Η 51χρονη που συνελήφθη για τον σοβαρό τραυματισμό του συντρόφου της στην Καλλιθέα άλλαξε την κατάθεσή της στους αστυνομικούς. Ισχυρίστηκε ότι αυτοτραυματίστηκε σε αντίθεση με την αρχική κατάθεσή της, ότι έφτασε τραυματισμένος στο διαμέρισμά τους. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι καβγάδισαν. Στο παρελθόν του είχε επιτεθεί και πάλι με μαχαίρι. Στο ημερολόγιό της φαίνεται ότι προετοίμαζε την επίθεση.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απόπειρα δολοφονίας ενός 62χρονου στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Καλλιθέα: Μυστήριο με τραυματισμένο άνδρα που βρέθηκε στο σπίτι του

Όπως αναφέρει το kallitheaonline.gr, η 51χρονη σύντροφός του, η οποία είναι και η βασική ύποπτη για τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανασκεύασε την κατάθεσή της. 

Αρχικά είχε καταθέσει ότι ο 62χρονος μπήκε μέσα στο σπίτι αιμόφυρτος και ότι δε γνώριζε πώς είχε τραυματιστεί. Στη συνέχεια όμως ισχυρίστηκε ότι αυτοτραυματίστηκε μέσα στο σπίτι.

Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Οι αστυνομικοί όμως δεν βρήκαν ίχνη αίματος στην είσοδο του διαμερίσματος, ενώ στο ημιυπόγειο διαμέρισμα, όπου έμενε το ζευγάρι εντόπισαν ένα μαχαίρι, το οποίο είχε πλυθεί, όμως πάνω του βρέθηκαν ίχνη αίματος. 

Στη συνέχεια προσήγαγαν την 51χρονη, η οποία επέμεινε ότι δε γνώριζε πώς τραυματίστηκε ο σύντροφός της. 

Καλλιθέα: Την «έκαψαν» οι γείτονες

Όμως, όπως έγινε γνωστό, γείτονες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει μέσα στο διαμέρισμά του. Έτσι οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η επίθεση έγινε το διάστημα μεταξύ εκείνης της ώρας και τις 06:00 το πρωί. 

Επίσης, το 2012 η 51χρονη είχε και πάλι απειλήσει τον 62χρονο με δύο μαχαίρια και είχε κατηγορηθεί και τότε για παράνομη οπλοκατοχή. 

Καλλιθέα: «Μίλησε» το ημερολόγιό της

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα κι ένα ημερολόγιο που διατηρούσε η 51χρονη, στο οποίο υπάρχουν αναφορές που δείχνουν ότι είχε σχεδιάσει την επίθεση «για να τον πονέσει».

«Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά», αναφέρει στο ημερολόγιό της η γυναίκα, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει: «Ο (62χρονος) ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είναι αλήθεια».

Η 51χρονη θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Ο 62χρονος όπως όλα δείχνουν δεν κινδυνεύει να πεθάνει και νοσηλεύεται σε ΜΑΦ στο Λαϊκό. Ακόμα ωστόσο δεν είναι σε θέση να καταθέσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top