Κωνσταντίνα Αναγνώστη: Μήνυση για βιασμό της 16χρονης έκανε ο πατέρας της

Ραγδαίες εξελίξεις οχτώ χρόνια μετά τον θάνατό της κοπέλας

Ο πατέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη υπέβαλε μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου για βιασμό και θανατηφόρο έκθεση. Μάρτυρας του αποκάλυψε ότι η κόρη του είχε βιαστεί και είχε μείνει έγκυος. Όλα δείχνουν ότι το 2014 η κοπέλα πήγε στην Αλβανία για να κάνει έκτρωση και όχι για να δει τον ορθοδοντικό της. 

Μετά από οχτώ χρόνια από τον θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, ο πατέρας της συνεχίζει τον αγώνα του για να μάθει την αλήθεια. Ο κ. Αναγνώστης κατέθεσε μήνυση εναντίον συγκεκριμένου προσώπου για βιασμό και για θανατηφόρο έκθεση. 

Αποκλειστικό: Αθώος ο ταξιτζής για τον θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας

Το 16χρονο κορίτσι τον Νοέμβριο του 2014 είχε μεταβεί από τα Ιωάννινα στους Αγίους Σαράντα, ώστε, όπως είπε η μητέρα της, να επισκεφθεί ορθοδοντικό για τον καθιερωμένο έλεγχο στα σιδεράκια που είχε βάλει και πέθανε μέσα στο ταξί με το οποίο επέστρεφε στο σπίτι της. Οι ορθοδοντικοί κατέθεσαν ότι η εξέταση διήρκησε λίγη ώρα και δεν χορήγησαν στην ανήλικη κανένα φάρμακο. 

«Πέταξαν τα όργανά της μετά την έκτρωση» - Θρίλερ με την 15χρονη Κωνσταντίνα

Στη συνέχεια η 16χρονη, όπως κατέθεσε ο ταξιτζής που τη μετέφερε στα Ιωάννινα, έφυγε από το ιατρείο υγιής, όμως ξαφνικά την ώρα που άκουγε μουσική εμφάνισε απώλεια συνείδησης και τονικούς σπασμούς. Ο οδηγός τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ενώ σε δίκη που έγινε το 2019 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων, αθωώθηκε για την ανθρωποκτονία της Κωνσταντίνας με ενδεχόμενο δόλο. 

Κωνσταντίνα Αναγνώστη: Μήνυση για βιασμό

Ο πατέρας της 16χρονης, Γιώργος Αναγνώστης βρέθηκε στα δικαστήρια και υπέβαλε μήνυση για τον βιασμό της κόρης του. Ο ίδιος είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι θα κάνει τα πάντα για να βγει η αλήθεια στο φως για το τι συνέβη ακριβώς στο παιδί του. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Στέλιο Σούρλα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή, άνθρωπος πολύ κοντά στο πρόσωπο, εναντίον του οποίου έγινε η μήνυση, τους αποκάλυψε μετά από τόσα χρόνια όλη την αλήθεια για το τι συνέβη στην Κωνσταντίνα. 

Yπόθεση 15χρονης Κωνσταντίνας: «Πήγε σε κλινική της Αλβανίας για έκτρωση»

Ο άνθρωπος αυτός, ισχυρίστηκε πως τον έπνιξαν οι τύψεις και πως έπρεπε να πει όλα όσα γνώριζε. Το κορίτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, είχε βιαστεί από τον μηνυόμενο και είχε μείνει έγκυος. Στους Αγίους Σαράντα πήγε για να κάνει έκτρωση κι εκεί, όπως έχει αποκαλυφθεί, της χορηγήθηκε υπερβολική ποσότητα λιδοκαΐνης, με αποτέλεσμα το κορίτσι να δηλητηριαστεί και να πεθάνει. 

Το γεγονός ότι η 16χρονη ήταν έγκυος επιβεβαιώνει ένα ακόμα άτομο, ενώ υπάρχουν τέσσερις ιατροδικαστές που έχουν οδηγηθεί στο ίδιο συμπέρασμα. 

Προφυλακιστέος ο ταξιτζής που μετέφερε 15χρονη σε οδοντίατρο της Αλβανίας

Η σορός του κοριτσιού επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού έγινε μια νεκροψία στην Αλβανία, χωρίς όργανα, καθώς είχαν αφαιρεθεί μεταξύ άλλων η μήτρα και ο τράχηλος, κάτι που σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα συνέβη για να μην εντοπιστεί ότι ήταν έγκυος. 

Οι νέες εξελίξεις φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο την περίεργη αυτή υπόθεση και πλέον ο πατέρας της 16χρονης περιμένει ότι θα τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο της κόρης του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top