Κρήτη: Στη φυλακή ο προπονητής - Τι καταγγέλλει στο Star πρώην μαθήτριά του

Για σκευωρία σε βάρος του κάνει λόγο ο ίδιος

 - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (03/06/22)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο προπονητής στην Κρήτη, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητών του. Οι μαρτυρίες των παιδιών προκαλούν ανατριχίλα, ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία.

Κρήτη: «Μην αρνείσαι στον δάσκαλο, γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις.. »

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητών του. 

Κρήτη: Ο προπονητής «σπάει» τη σιωπή του - «Είναι όλα σκευωρία»

Ο Εισαγγελέας έχει ήδη ασκήσει κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του 46χρονου για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.

προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη

Σημειώνεται ότι συνολικά οκτώ μαθητές κατήγγειλαν ότι ο προπονητής είχε προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά απέναντί τους, καθώς και ότι τους έβαζε να του κάνουν μασάζ, ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρίες.

προπονητής στην Κρήτη καταγγέλλεται για ασέλγεια σε ανήλικους μαθητές του

«Τον εμπιστεύτηκα και μου γκρέμισε τα όνειρά μου», λέει πρώην αθλήτρια του προπονητή

H Κατερίνα, την οποία προπονούσε ο 46χρονος, αποκάλυψε στο Star με ανατριχιαστικες λεπτομέρειες πώς ο δάσκαλός της την παρενοχλούσε σεξουαλικά, τον τρόπο που την πλησίασε και το μαρτύριο που ζούσε.

Το διάστημα του ενάμιση έτους που πήγαινα εγώ, μου είχε ζητήσει καμιά δεκαριά φορές να τον θωπεύω στο μόριο του... Ήμουνα 15 με16 χρονών και ένιωθα ντροπή
 

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον προπονητή

Οι καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως σοκάρουν. Μαθητές ισχυρίζονται ότι τους καλούσε να του κάνουν μασάζ, ενώ έβλεπε πορνό.

Σοκ προκαλεί και η μαρτυρία μιας 20χρονης, σήμερα, πρώην αθλήτριάς του. Όπως είπε, ο 46χρονος χρησιμοποιούσε την εξής φράση: «Μην αρνείσαι στον δάσκαλο, γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις…».

Μία φράση που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο προπονητής χρησιμοποιούσε συχνά προκειμένου να εκφοβίσει ή να απειλήσει τους αθλητές του που «δεν πήγαιναν με τα νερά του» ή δεν έφερναν τα επιθυμητά αποτελέσματα στους αγώνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top