Κρήτη: Ο προπονητής «σπάει» τη σιωπή του - «Είναι όλα σκευωρία»

Καταγγέλλεται ότι έβαζε παιδιά να του κάνουν μασάζ, ενώ έβλεπε πορνό

Καταγγελία «βόμβα» για κορυφαίο προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, καθώς οκτώ μαθητές του τον καταγγέλουν για σεξουαλική παρενόχληση. Τι απαντά αποκλειστικά στο Star ο ίδιος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. 

Καταγγελία οκτώ παιδιών για γνωστό προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη

Επτά αγόρια και ένα κορίτσι πήγαν και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά και τους έβαζε να του κάνουν μασάζ, ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

προπονητής Κρήτη

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο, απέδωσε τις κατηγορίες σε σκευωρία:

Θεωρώ ότι είναι μία σκευωρία εις βάρος μου, διότι είμαστε ο μοναδικός σύλλογος στην Κρήτη που βγάζουμε πρωταθλητές σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

«Αυτό έγινε περίπου το Νοέμβριο του 21 που έγινε στο πανευρωπαϊκό στο Μαυροβούνιο. Ήμουνα με το σορτσάκι, όχι με το εσώρουχο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έβλεπα πορνογραφικό υλικό και σε καμία περίπτωση δεν τους έβαλα να μου κάνουν μασάζ. Ούτε τα ακούμπησα τα παιδιά ούτε τους ακούμπησα σε γενετήσια περιοχή ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά», πρόσθεσε.

Ο εισαγγελέας του άσκησε διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και πλέον αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top