Καταγγελία οκτώ παιδιών για γνωστό προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη

Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη πασίγνωστος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη. Τον καταγγέλλουν αθλητές τους για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ανήλικοι. Στο σπίτι του βρέθηκε όπλο. 

Ένας από τους πιο γνωστούς προπονητές πολεμικών τεχνών συνελήφθη στην Κρήτη μετά από καταγγελίες αθλητών του για σεξουαλική παρενόχληση. 

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, οχτώ μαθητές, επτά αγόρια κι ένα κορίτσι, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους προσέβαλε και τους μιλούσε υποτιμητικά, ενώ τους έβαζε να του κάνουν και μασάζ ενώ εκείνος φορούσε μόνο το εσώρουχό του και έβλεπε πορνό στο κινητό του. 

Όλα αυτά συνέβαιναν κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων αποστολών του προπονητής και των αθλητών σε αγώνες εκτός Κρήτης από το 2014 έως το 2021. 

Μάλιστα το κορίτσι, που σήμερα είναι 20 ετών, κατήγγειλε ότι το 2017, όταν ήταν 17 ετών, ο προπονητής τη θώπευσε. 

Μετά τις καταγγελίες οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 46χρονου και βρήκαν ένα όπλο, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν για παραβάσεις περί όπλων. 

Με εντολή εισαγγελέα η κράτηση του 46χρονου θα συνεχιστεί έως τη Δευτέρα, οπότε θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top