Κρήτη: Ποινική δίωξη σε προπονητή πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε μαθητές

Τι λέει ο ίδιος στο Star - «Έψαξαν και δε βρήκαν τίποτα»

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η υπόθεση με έναν προπονητή πολεμικών τεχνών, που διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση οκτώ μαθητών του.

Ήταν ο μέντοράς τους, ο προπονητής τους, ο άνθρωπος που θα τους οδηγούσε στην κορυφή. Τον εμπιστεύονταν μέχρι που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, άρχισε να βγάζει τα ρούχα του και να ζητάει από τους μαθητές του να του κάνουν μασάζ, βλέποντας παράλληλα πορνογραφικό υλικό.

Ανατροπή στον βιασμό 22χρονης στη Χαλκιδική - Νέος ύποπτος

«Ρώτησα το παιδί μου “τι σου έκανε εσένα”. Μου είπε ότι το έβαζε να του κάνει μασάζ, ενώ εκείνος φορούσε μόνο εσώρουχο. Πήγαμε απευθείας στην Ασφάλεια και εκεί είπε τα υπόλοιπα», είπε ο γονέας ενός μαθητή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όλα αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, κατά τη διάρκεια αποστολών στο εξωτερικό για αγώνες.

Τα περίεργα περιστατικά ξεκίνησαν το 2014 και σιγά-σιγά άρχισαν και γινόντουσαν όλο και πιο συχνά. Ένα από τα παιδιά δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και αποκάλυψε στον πατέρα του την δράση του προπονητή του.

Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 παιδιά και βρέφη

«Εγώ έχω τέσσερα παιδιά που πηγαίνουν στο γυμναστήριο περίπου 5-6 χρόνια. Όταν το έμαθα έπεσε βόμβα στο κεφάλι μου, σοκαρίστηκα. Πριν 20 μέρες έμαθα το περιστατικό που συνέβη στα παιδιά μου και πήγα κατευθείαν στις αστυνομικές αρχές. Το κατήγγειλα ούτως ώστε να πράξει τα δέοντα να πάει αυτός ο προπονητής δικαιοσύνη», είπε.

«Σίγουρα υπάρχουν πιέσεις, σίγουρα έχω πιέσει παιδιά για να πάρουν πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση, αλλά απ’ όλα αυτά που με κατηγορούνε, δεν ευσταθεί τίποτα. Ούτε τα ακούμπησα τα παιδιά, ούτε τους ακούμπησα σε γενετήσια περιοχή, ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά.  Ψάχνουν να βρουν κάτι... Πορνογραφικό υλικό, οτιδήποτε. Δεν βρήκαν τίποτα απολύτως, μου πήρανε τους υπολογιστές, μου πήρανε τα λάπτοπ. Στα κινητά έδωσα κωδικούς, μπήκαν και δεν υπήρχε το παραμικρό», δηλώνει ο ίδιος ο προπονητής.

«Όλες οι καταγγελίες είναι συκοφαντικές. Δεν αναφέρεται τίποτα σε πραγματικά γεγονότα ή περιστατικά που έχουν λάβει χώρα. Όλα υποκινούμενα από τον ανταγωνισμό και είναι πραγματικά θλιβερό αυτή τη στιγμή να προσπαθεί να σπιλωθεί η πορεία και το όνομα ενός ανθρώπου με τόσες διακρίσεις», λέει ο δικηγόρος του προπονητή.

Ο εισαγγελέας του άσκησε διώξεις για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και πλέον αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top