Γερμανία: Άνδρας μπέιμπι σίτερ βίασε τουλάχιστον 33 παιδιά και βρέφη

Νάρκωνε τα θύματά του για να μην ουρλιάζουν

Μία φρικιαστική υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης αποκαλύφθηκε στη Γερμανία. Ένας άντρας, ο οποίος δούλευε ως μπέμπι σίτερ, φέρεται να είχε βιάσει τουλάχιστον 33 παιδιά και βρέφη μέχρι το 2005. Οι πράξεις του αποκαλύφθηκαν μετά από τόσα χρόνια, όταν οι αρχές έψαξαν τον υπολογιστή του και βρήκαν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Τα θύματα και οι γονείς τους δεν είχαν καταλάβει τίποτα, και ο βιαστής εικάζεται ότι νάρκωνε τα παιδάκια για να μην ουρλιάζουν. 

Το περιστατικό έχει σοκάρει ακόμα και τις τοπικές αρχές της Κολωνίας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στον υπολογιστή του 44χρονου ευρήματα με «άγριους βιασμούς παιδιών». 

Φλώρινα: 14χρονη αποκάλυψε στους καθηγητές της ότι τη βίαζε ο πατέρας της

Ο 44χρονος είναι υπάλληλος, παντρεμένος και δεν έχει παιδιά. Παλιότερα προσέφερε τις υπηρεσίες του ως μπέιμπι σίτερ και έτσι προσέγγισε τα θύματά του και τις οικογένειές τους. 

Τα παιδιά που φύλαγε μάλιστα, προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον και ο δράστης έκανε τις αρρωστημένες πράξεις του μέσα στο σπίτι τους. Οι γονείς δεν είχαν καταλάβει τίποτα, ενώ πολλά από τα θύματα του βιαστή, τα οποία έχουν πλέον ενηλικιωθεί, ενημερώθηκαν από την αστυνομία για το ότι είχαν βιώσει σεξουαλική κακοποίηση. Τα περιστατικά είναι τουλάχιστον 33, ενώ ερευνώνται και άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έπεσαν θύματα του μπέμπι σίτερ, ο οποίος υπολογίζεται πως είχε δράσει μέχρι και το 2005.  

Αυστραλία: Άνδρας κατηγορείται για τον βιασμό 24 παιδιών

Πάντως, η αστυνομία πιστεύει πως ο μπέιμπι σίτερ νάρκωνε τα παιδιά για να μην φωνάζουν κατά τη διάρκεια του βιασμού. Το νεότερο θύμα του ήταν νεογέννητο, μόλις ενός μήνα, ενώ είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και αρκετά παιδιά που ήταν ΑΜΕΑ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top