Kύκλωμα που εκβιάζει επωνύμους πίσω από την αυτοκτονία του γυμναστή;

Λουλούδια και σημειώματα στο γυμναστήριο που βρέθηκε απαγχονισμένος

Η είδηση της αυτοκτονίας personal trainer μέσα στο γυμναστήριο του στη Θεσσαλονίκη έχει βυθίσει σε θλίψη τους φίλους και τους πελάτες του. Πολλοί αφήνουν λουλούδια και σημειώματα στο σημείο της τραγωδίας. Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αυτοκτονία, η οποία ενδέχεται να συνδέεται με κύκλωμα που εκβίαζε επωνύμους για να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Θεσσαλονίκη: Personal trainer βρέθηκε κρεμασμένος στο γυμναστήριό του

Ο προπονητής ήταν αρκετά γνωστός και πλήθος κόσμους έσπευσε σήμερα το πρωί για να αφήσει ένα σημείωμα και λουλούδια έξω από το γυμναστήριο. Πολλοί από αυτούς μιλούν για έναν πολύ χαμογελαστό άνθρωπο και δεν μπορούν να καταλάβουν πως προέβη σε μία τέτοια πράξη. 

Λουλούδια και σημειώματα στο γυμναστήριο του personal trainer που αυτοκτόνησε -2

Πολλοί από τους πελάτες του 50χρονου έχουν σοκαριστεί από το γεγονός. «Ελπίζω να τα πούμε από κοντά, σε ευχαριστώ που ήσουν εδώ», γράφει σε ένα σημείωμα. «Επειδή λόγω δουλειάς δε θα έρθω να σε αποχαιρετήσω, ήρθα τώρα για να σου πω ευχαριστώ που σε γνώρισα», αναφέρεται σε ένα άλλο.

Λουλούδια και σημειώματα στο γυμναστήριο του personal trainer που αυτοκτόνησε -1

Ήταν αυτοκτονία, αλλά ίσως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί 

Η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές, καθώς πιστεύουν πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αποτρόπαια πράξη. 

Αυτοκτονία γυμναστή: Ψάχνουν γυναίκα «αράχνη» οι αρχές

Ο 50χρονος φέρεται να είχε κάνει μία ανάρτηση στο facebook πριν από τον θάνατό του, με την οποία «έδειχνε» συγκεκριμένους ανθρώπους. Την ανάρτηση είδε φίλος του και ειδοποίησε τις αρχές. Τότε ήταν που η αστυνομία βρήκε τον personal trainer απαγχονισμένο μέσα στην επιχείρησή του. Στη συνέχεια, οι αρχές κατέβασαν την ανάρτηση από το facebook λόγω του περιεχομένου της, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό. 

Ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Οι φίλοι του αναφέρουν σήμερα πως ο 50χρονος υπέστη οικονομική καταστροφή και μάλιστα από μία γυναίκα που ερωτεύτηκε πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο γυμναστής να είχε πέσει θύμα κυκλώματος που αποσπούσε πολλά χρήματα από επώνυμους. Το κύκλωμα, μάλιστα, ενδέχεται να συνδέεται με μία υπόθεση που πήρε πρόσφατα μεγάλες διαστάσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top