Αγρίνιο: Γαμπρός σκηνοθέτησε ληστεία για να γλιτώσει τον… γάμο

Ο ξυλοδαρμός του και τα δώρα γάμου που «εκλάπησαν»

Μέλλοντας γαμπρός στο Αγρίνιο σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία για να αποφύγει

Μέλλοντας γαμπρός στο Αγρίνιο σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία για να αποφύγει τον γάμο. Η νύφη του έκανε μήνυση, ενώ θα δικαστεί για ψευδορκία. 

Μια απίστευτη ιστορία αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες στο Αγρίνιο, που θυμίζει πολύ σενάριο από τηλεοπτικό σήριαλ. 

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να σκηνοθέτησε μια ληστεία στο σπίτι του για να ακυρώσει τον γάμο του. 

Όλα έγιναν τον Μάιο του 2019. Σύμφωνα με όσα είχε πει τότε ο… γαμπρός, δύο κουκουλοφόροι μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου θα έμενε το ζευγάρι μετά τον γάμο και αφού ξυλοκόπησαν τον άνδρα, τον έδεσαν, τον άφησαν αναίσθητο κι έφυγαν, παίρνοντας κοσμήματα, χρήματα και πολλά από τα δώρα του γάμου. 

Τον γαμπρό εντόπισαν συγγενείς του που τον αναζητούσαν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Μάλιστα ματαιώθηκε ο γάμος που ήταν προγραμματισμένος σε δύο μέρες, καθώς η ληστεία έγινε λίγο πριν μεταβεί ο γαμπρός στο προγαμήλιο γλέντι των δύο οικογενειών. 

Λίγους μήνες αργότερα όμως, και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2019, ο άνδρας ομολόγησε πως η ληστεία δεν έγινε ποτέ και ότι ο ξυλοδαρμός του συνέβη από άλλο άτομο για προσωπικούς λόγους. 

Φέρεται να παραδέχθηκε το λάθος του που δεν είπε την αλήθεια και ισχυρίστηκε ότι επινόησε τη ληστεία γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης για ό,τι συνέβη. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του, τη διαβίβασε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία. 

Η νύφη του έκανε μήνυση, καθώς ένιωσε ότι εξαπατήθηκε, αφού για πολλούς μήνες πίστευε ότι συνέβη η ληστεία. Πλέον είναι πεπεισμένη πως όλα έγιναν για να μην πραγματοποιηθεί ο γάμος, ενώ υποστηρίζει ότι τα «κλοπιμαία» της ψεύτικης ληστείας δεν της επιστράφηκαν ποτέ. 

Η δίκη θα ξεκινήσει εντός της ημέρας μετά από δύο αναβολές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top