Nέα επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ: Γυναίκα έκανε γυαλιά - καρφιά ασθενοφόρο

Πήγαν να την παραλάβουν και αυτή τους επιτέθηκε

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίθεση σε άνδρες του ΕΚΑΒ στη Σαλαμίνα, νέο περιστατικό σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από το Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας προκειμένου να κάνει διακομιδή ασθενούς. 

Όμως η γυναίκα ήταν άκρως επιθετική. Αφού κατάφεραν και την έβαλαν στο ασθενοφόρο, η ασθενής επιτέθηκε στο πλήρωμα, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά της και σπάζωντας το ασθενοφόρο.

επίθεση ΕΚΑΒ

Τελικά μετά από αρκετή ώρα, οι διασώστες κατάφεραν να την ηρεμήσουν, όμως το ασθενοφόρο έμοιαζε βομβαρδισμένο.

Στη φυλακή για τον άγριο ξυλοδαρμό του διασώστη στη Σαλαμίνα

Σιωπηλός και με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε από τα δικαστήρια του Πειραιά ο κατηγορούμενος που ξυλοκόπησε άγρια τον 43χρονο διασώστη του ΕΚΑΒ.

Η απολογία του κράτησε τρείς ώρες και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Η απόφαση της προσωρινής του κράτησης ικανοποίησε τόσο την οικογένεια του διασώστη, όσο και τους συναδέλφους του, που όλες αυτές τις μέρες έχουν σταθεί στο πλευρό του.

Έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας,ο άτυχος εκαβίτης πήρε εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με δύο σπασμένα χέρια και μια ωμοπλάτη. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top