Θεσσαλονίκη: Πέθανε σε καρέκλα στα επείγοντα, ενώ του είχαν δώσει εξιτήριο

Ο 43χρονος είχε πόνους στο πόδι και αρνιόταν να φύγει από το Παπανικολάου

Πέθανε σε καρέκλα στα επείγοντα, ενώ του είχαν δώσει εξιτήριο - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Μία απίστευτη ιστορία εξελίχθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 43χρονος πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου με πόνους στο πόδι και κατέληξε νεκρός σε μια καρέκλα στα επείγοντα.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 15 ημέρες. Ο 43χρονος είχε καλέσει μόνος του το ΕΚΑΒ, καθώς αισθανόταν πόνο στο πόδι του. Διακομίστηκε έτσι στο νοσοκομείο Παπανικολάου. 

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Και δεύτερος νεκρός από τη φωτιά

Ο άνδρας φέρεται να εξετάστηκε από χειρουργό του νοσοκομείου, ο οποίος, όμως, έκρινε πως ήταν καλά στην υγεία του και τού είπε ότι μπορούσε να φύγει.

Ο ασθενής εξακολουθούσε να μην αισθάνεται καλά κι έτσι αρνήθηκε να φύγει από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με το ιατρικό προσωπικό.

Σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, καθισμένος σε μια καρέκλα στα επείγοντα. Η σορός του εντοπίστηκε πολλές ώρες αργότερα, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού.

Θεσσαλονίκη: Του σέρβιραν χλωρίνη αντί για νερό σε κέντρο διασκέδασης

Επειδή ο 43χρονος δεν είχε στοιχεία ταυτοποίησης μαζί του, ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία και έσπευσε στο Παπανικολάου. 

Ο αδελφός του θύματος, Ανδρέας Καμπάκας, ανέφερε στο ThessToday.gr: «Αν του έπαιρναν οξυγόνο ή αν έκαναν έναν έλεγχο με στηθοσκόπιο, θα καταλάβαιναν ότι ο άνθρωπος πεθαίνει. Δεν τηρήθηκε τίποτα από το πρωτόκολλο και κατέληξε».

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Γαλεντέρης, είπε στο ίδιο Μέσο πως «από τα ευρήματα της νεκροψίας έχουμε υπό διερεύνηση το σενάριο πνευμονικής εμβολής, δηλαδή θρόμβος ο οποίος ξεκίνησε από τα κάτω άκρα και έφτασε στους πνεύμονες και απέφραξε την αιμάτωσή τους».

«Δεν είναι ακόμη σίγουρο, καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές-ιστοπαθολογικές εξετάσεις, που θα μας δώσουν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου», υπογράμμισε. 

«Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας!» - Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Θεόδωρος Μανώλης, ανέφερε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί ανθρωποκτονία από αμέλεια οι συγγενείς του θύματος θα υποβάλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

«Μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο που ορίσαμε και τους ιατροδικαστές τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και του νοσοκομείου είμαστε εν αναμονή απαντήσεων για τα ακριβή αίτια του θανάτου, για το αν υπήρξαν λάθη και παραλείψεις από το νοσοκομείο και αν θα μπορούσε να αποφευχθεί η τραγωδία, αν λαμβάνονταν κάποια απλά μέτρα», ανέφερε. 

Θρήνος για τον 7χρονο: Οφείλεται στη νόσο των λεγεωνάριων ο θάνατός του;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top