Πανικός στο River West: Ι.Χ. έσπασε τη τζαμαρία και εισέβαλε στο εμπορικό

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού», έλεγε ο οδηγός - Σοκαρισμένοι οι πελάτες

Σοκαρισμένοι οι πελάτες του River West μετά την εισβολή του Ι.Χ./ Βίντεο star.gr 

Συναγερμός σήμανε στο River West, όταν αυτοκίνητο πέρασε μέσα από τζαμαρία του εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω. Ο δράστης συνελήφθη. 

Έκπληκτοι οι πελάτες του γνωστού εμπορικού κέντρου είδαν ένα αυτοκίνητο να «μπουκάρει» στο εμπορικό κέντρο, αφού έπεσε σε τοίχο και έσπασε μία τζαμαρία.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψής του έλεγε στους αστυνομικούς «Eίμαι απεσταλμένος του Θεού» και «καλός στην οδήγηση».

Δείτε φωτογραφίες από το River West: 

αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο River West

πανικός στο River West

River West αυτοκίνητο

Φωτογραφίες που εξασφάλισε από το σημείο ο Ανέστης Συμεωνιδης για το stargr

μπούκαρε σε τζαμαρία River West

Από θαύμα δε σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του πολυκαταστήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του River West

Σε συνέχεια συμβάντος κατά το οποίο οδηγός παραβίασε την είσοδο προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημίες στο RIVER WEST, επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες. Ο χώρος του εμπορικού εκκενώθηκε προληπτικά ταχύτατα, ενώ η λειτουργία του εμπορικού επανήλθε άμεσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις Αρχές με τις οποίες συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη συνεργασία.

Αιγάλεω: Ο δράστης καταδίωκε με το αυτοκίνητο νεαρή κοπέλα

Ο συλληφθείς, που φέρεται να είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, πριν «μπουκάρει» στο εμπορικό κέντρο φέρεται να χτύπησε μία κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε με το αυτοκίνητό του για αρκετή ώρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ο δράστης, σαν σε ταινία, χτυπούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα της νεαρής κοπέλας από τη Λ. Θηβών μέχρι το εμπορικό κέντρο.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου, στάθμευσε το όχημά της ανάμεσα στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λ. Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος.

 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top