Μύκονος: Τουρίστρια πλήρωσε 600 ευρώ για καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ!

Οι μαγαζάτορες την απείλησαν γιατί αρνήθηκε να πληρώσει

Εντύπωση έχει προκαλέσει η καταγγελία μίας τουρίστριας στην Μύκονο, η οποία πλήρωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και ένα πιάτο με καβουροπόδαρα σε ταβέρνα. 

Η τουρίστρια που έχει ταξιδέψει στη χώρα μας από τις ΗΠΑ φωτογράφισε την απόδειξη που της έδωσαν σε εστιατόριο στον Πλατύ Γυαλό και την έστειλε στην ταξιδιωτική της πράκτορα. Υποστηρίζει πως οι υπεύθυνοι του εστιατορίου αποφασίζουν τι θα χρεώσουν τον κάθε πελάτη αφού έχει ολοκληρώσει το γεύμα του. Μάλιστα, όπως λέει η μερίδα είχε μόνο δύο καβουροπόδαρα, ενώ τα κοκτέιλ ήταν σε ποτήρια γεμάτα με πάγο και ελάχιστο αλκόολ. 

Όταν η τουρίστρια ρώτησε γιατί ήταν τόσο ακριβά, ο σερβιτόρος της είπε πως το κάθε κοκτέιλ κόστιζε 25 ευρώ, αλλά αρνήθηκε να τους φέρει αναλυτικό λογαριασμό. Αντ ‘ αυτού έφερε μόνο μία απόδειξη στην οποία αναγραφόταν ένα συνολικό ποσό και προκαθορισμένο tip αξίας 78 ευρώ, κάτι το οποίο φυσικά δεν υφίσταται στην Ελλάδα. 

Η τουρίστρια μάλιστα πρόκειται να καταθέσει μήνυση στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, καθώς υποστηρίζει πως δέχθηκε απειλές από τους υπεύθυνους του εστιατορίου, όταν αρνήθηκε να πληρώσει τον εξωφρενικά ακριβό λογαριασμό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top