Κρήτη: Γονείς καταγγέλλουν συγγενή του για ασέλγεια στον 9χρονο γιο τους

Οι ερωτήσεις και η συμπεριφορά του παιδιού προβλημάτισαν τους γονείς

ασέλγεια Κρήτη

Γονείς στην Κρήτη υπέβαλαν μήνυση σε συγγενικό τους πρόσωπο, κατηγορώντας το για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού τους.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι

Οι ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου του 9χρονου αγοριού, η έλλειψη ενδιαφέροντος για τον εαυτό του και τις δραστηριότητές του, «θορύβησαν» τους γονείς του, αναφέρουν πληροφορίες του Creta24.gr.

Ωστόσο αυτό που τους ώθησε να απευθυνθούν σε ειδικό ήταν συγκεκριμένα ερωτήματα του παιδιού προς τον πατέρα και τη μητέρα του για σεξουαλικές πράξεις.

Φρίκη στην Κρήτη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου άστεγο και μετά τον έκαψε

Το πόρισμα της έκθεσης του παιδοψυχολόγου

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τις αστυνομικές αρχές, η έκθεση του παιδοψυχολόγου, έκανε λόγο για σεξουαλική αποπλάνηση του 9χρονου και παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού κυρίως με άνδρες. 

Η επιστημονική έκθεση, που βασίστηκε στα λεγόμενα του παδιού για τον στενό του συγγενή, υποστηρίζει ότι ο τελευταίος είναι πιθανό να προκάλεσε συναισθηματική εξάρτηση στο ανήλικο αγόρι, επιτρέποντάς του, λόγω αυτής, ακόμα και ακατάλληλες συμπεριφορές σεξουαλικής φύσεως. Η σχετική έκθεση του επιστήμονα καταλήγει ότι ο 9χρονος έχει πέσει θύμα χρόνιας σεξουαλικής αποπλάνησης, έκθεσης σε πορνογραφικό υλικό και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε κάτι τέτοιο με τους γονείς να επιμένουν ότι το παιδί τους δεν συναναστρεφόtαν με άλλο άτομο πέρα από εκείνον.

Η προανάκριση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ άμεσα θα κληθούν να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top