Έλενα Αθανασοπούλου: Θυμάμαι τον σκηνοθέτη να είναι από πάνω μου

Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το όνομά του - «Είχαμε πιει 2 μπουκάλια κρασί»

Για πρώτη φορά δημόσια το όνομα του σκηνοθέτη, τον οποίο μήνυσε για βιασμό, αποκάλυψε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Όπως είπε είναι ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος – σε ανάρτησή του στο facebook – αρνήθηκε τις κατηγορίες και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη.

«Μήνυσα τον Κώστα Κωστόπουλο, θα το πω πρώτη και τελευταία φορά, στην εισαγγελία Αθηνών στις 15 Απριλίου», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega, η οποία κατηγορεί τον γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό το 2010.

Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του Σασμού-Η απάντηση στην καταγγελία της ηθοποιού

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, σε κοινωνικό πλαίσιο, το 2009. Κάναμε παρέα επί έναν χρόνο μαζί με άλλα άτομα πάντα. Άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Η γνωριμία μας ήταν κοινωνική επί έναν χρόνο. Συγκεκριμένα, με είχε καλέσει και στην εορτή μας που είχε γίνει σε γνωστό μαγαζί όπου γνώρισα και την γυναίκα του και το παιδί του», τόνισε η κυρία Αθανασοπούλου.

Έλενα Αθανασοπούλου

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πέρασα από πολλά στάδια: θυμού, θλίψης, πένθους», τονίζει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου / Πηγή φωτογραφίας: facebook

«Δύο εβδομάδες μετά την εορτή μας, δεν θυμάμαι αν με είχε πάρει τηλέφωνο ή μου είχε στείλει μήνυμα, μου πρότεινε να βγούμε όλοι μαζί σε γνωστό μαγαζί και αν ήθελα πιο πριν να δειπνήσουμε σε άλλο μαγαζί οι δυο μας. Είπα “ναι” γιατί ήταν φίλος μου μέχρι τότε, δεν είχα κάποιο φόβο. Ήταν ένας παντρεμένος άνθρωπος και εγώ μια γυναίκα που έβγαινα εκείνη την περίοδο με ένα παλικάρι. Η σχέση μου ήξερε ότι κάνω παρέα με αυτούς τους καλλιτέχνες», πρόσθεσε.

«Μου γέμιζε συνέχεια το ποτήρι - Είχαμε πιει 2 μπουκάλια κρασί»

Τη βραδιά εκείνη «Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου, πήγαμε για φαγητό, παραγγείλαμε και παρήγγειλε και ένα μπουκάλι κρασί. Εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει οι γονείς μου και μιλούσαμε για τον χωρισμό των γονιών μου, και ότι η μητέρα μου ζούσε Κρήτη και λέγαμε και για το νησί διάφορα», επεσήμανε.

Έλενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε τον σκηνοθέτη

«Τον έβλεπα σαν έναν μεγάλο φίλο μου. Παρήγγειλε και δεύτερο μπουκάλι κρασί και μου γέμιζε το ποτήρι όλη τη νύχτα. Εκείνο το βράδυ, ήπιαμε δύο μπουκάλια και σε κάποια φάση ένιωσα μία σκοτοδίνη και του ζήτησα να φύγουμε γιατί δεν ήμουν καθόλου καλά. Ξεκινήσαμε προς την έξοδο και εκεί έχω ένα κενό μνήμης», πρόσθεσε.

«Η πρώτη εικόνα όταν συνήλθα ήταν ότι ήταν από πάνω μου στο αυτοκίνητο αλλά δεν θελω να πω κάτι άλλο», είπε με τρεμάμενη φωνή
«Εκείνη την περίοδο ήμουν ένα κοριτσάκι, ήμουν ένα παιδί και ότι είχα αποφοιτήσει από την δραματική σχολή. Φοβόμουν, πέρα από την αηδία και την ντροπή που ένιωθα, ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτός που ήταν ενώ εγώ ήμουν ένα τίποτα», κατέληξε.

Γιατί έκανε τώρα τη μήνυση για βιασμό

«Εκείνη την περίοδο ήμουν ένα κοριτσάκι, ήμουν ένα παιδί και ότι είχα αποφοιτήσει από την δραματική σχολή. Φοβόμουν, πέρα από την αηδία και την ντροπή που ένιωθα, ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτός που ήταν ενώ εγώ ήμουν ένα τίποτα», σημείωσε η κυρία Αθανασοπούλου.

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό

«Με τις καταγγελίες του #metoo, περίμενα να ακούσω το όνομά του. Προσπαθώ επί 1,5 χρόνο να καταγγείλω αυτό το πράγμα. Δεν ήταν εύκολο να το καταγγείλω ήταν πολύ σκληρό. Πέρασα από πάρα πολλά στάδια. Αποφάσισα να το καταγγείλω τον Ιανουάριο και πενθούσα γι’ αυτό το μικρό κορίτσι που δεν είχε δυνάμεις… ήμουν ένα αδύναμο πλάσμα», πρόσθεσε.

H Έλενα Αθανασοπούλου

Όπως είπε η ηθοποιός,  επέλεξε να μιλήσει τώρα καθώς βρήκε το κουράγιο λόγω του κινήματος #MeToo / Πηγή φωτογραφίας: facebook

«Ξαφνικά πέρασα στο στάδιο του θυμού. Θέλω την τιμωρία του και σκεφτόμουν πώς θα τον τιμωρήσω. Έκανα μία έρευνα και αναζήτησα και άλλα θύματα και όσο ανακάλυπτα ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα, εξαγριώθηκα», κατέληξε.

Η απάντηση Κωστόπουλου: Απειλές, ψεύδη και χυδαία απόπειρα συκοφάντησης

«Πρόκειται ξεκάθαρα για απειλές, για ψεύδη, για χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου», απάντησε ο σκηνοθέτης, μιλώντας στο Mega.

«Για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας παραιτήθηκα από τον πολύ σημαντικό ρόλο μου, ως σκηνοθέτης στο σήριαλ που φέτος κάνει επιτυχία. Προσφεύγω στη δικαιοσύνη και θα βρω το δίκιο μου», σημείωσε.

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τη συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική του ζωή και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αντιπαρατεθεί δημόσια με την ηθοποιό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top