Ρούλα Πισπιρίγκου: Άργησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς και για τη Μαλένα

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια», λένε οι γιατροί

Κατέθεσαν υπό άκρα μυστικότητα οι γιατροί για τον θάνατο της Μαλένας. Νέα στοιχεία «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Άργησε να ειδοποιήσει τους γιατρούς όταν η κόρη της πέθαινε, όπως έκανε και με τη Τζωρτζίνα. 

Οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των τριών παιδιών της καταρρέουν για άλλη μία φορά μετά τις καταθέσεις των γιατρών για την υπόθεση. 

Πάτρα: «Πιθανό η λευχαιμία της Μαλένας να προκλήθηκε από ουσία»

Αυτή τη φορά, οι γιατροί από τα δύο νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε η Μαλένα φαίνεται πως κατέθεσαν στην αστυνομία και παρουσίασαν πολλά ύποπτα στοιχεία για τη συμπεριφορά της μητέρας της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, πέντε γιατροί και νοσηλευτές του ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» αλλά και της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» είπαν όλα όσα ξέρουν για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. 

«Ο Μάνος θα φάει το κεφάλι του» - Νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ανάμεσά τους είναι και ένας εντατικολόγος, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τη Μαλένα το 2019, ενώ έκανε ανάνηψη και στη Τζωρτζίνα σχεδόν τρία χρόνια αργότερα. Εκείνος ήταν που είχε καταθέσει στην αστυνομία, πως όταν ανακοίνωσε στη Ρούλα Πισπιρίγκου πως η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή, εκείνη ήταν σχεδόν αδιάφορη και ρωτούσε αν λειτουργούσε ο βηματοδότης, κάτι το οποίο του είχε φανεί εξαιρετικά περίεργο. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια»

Ωστόσο, τα στοιχεία που έρχονται τώρα στο φως για τη νοσηλεία και τον θάνατο της Μαλένας είναι ακόμα πιο ανησυχητικά. Οι γιατροί από το νοσοκομείο «Ελπίδα» είπαν στις αρχές πως το παιδί σίγουρα δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, όπως ανέφερε η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση. Δήλωσαν πως ήταν ένας αιφνίδιος θάνατος, ενώ το κοριτσάκι δεν είχε ίκτερο ούτε και αναπνευστικά προβλήματα, δηλαδή βασικά συπτώματα της ηπατικής ανεπάρκειας. Κανείς τους δεν μπορεί να εξηγήσει τον θάνατό της. 

Ίριδα, Μαλένα και Τζωρτζίνα Δασκαλάκη

Εκείνοι που βρέθηκαν στην ανάνηψη του παιδιού δήλωσαν πως το κοριτσάκι, ηλικίας 3,5 ετών, ήταν ήδη μελανιασμένο και είχε μώλωπες, ενώ ουσιαστικά δεν λειτουργούς πλέον ο πνεύμονάς της προκειμένου να βοηθηθεί αναπνευστικά. 

Πάτρα: Συγκλονίζει η δασκάλα της Τζωρτζίνας- Τι αποκάλυψε για τις ζωγραφιές

Τόνισαν δε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καθυστερήσει να ενημερώσει ότι η Μαλένα παρουσιάζει πρόβλημα. Όταν μπήκαν στο δωμάτιο, το κορίτσι ήταν ήδη σχεδόν νεκρό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top