Ρόδος: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του

Τον χτυπούσε με μπουνιές και με μια πατερίτσα

περιπολικό

Νέα στυγερή δολοφονία συγκλονίζει την Ελλάδα. Ένας άνδρας στη Ρόδο ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον φίλο του και προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του. Πώς «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από τη δολοφονία ενός άνδρα από τα χέρια του φίλου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 52χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον συγκάτοικό του και στη συνέχεια προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 55χρονου θύματος προκαλεί σοκ. Ο ιατροδικαστής εντόπισε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από σφοδρά χτυπήματα στο πρόσωπο. 

Μετά τη δολοφονία ο δράστης καθάρισε το σπίτι από τα αίματα, πέταξε τα ματωμένα ρούχα και φόρεσε άλλα και στη συνέχεια κάλεσε το ΕΚΑΒ, ισχυριζόμενος ότι ο φίλος του έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Ο δράστης, όμως, δεν κατάφερε να ξεγελάσει τις Αρχές. Κατά την ανάκρισή του, οι αστυνομικοί του παρέθεσαν αδιάσειστα στοιχεία που έδειχναν δολοφονία σε ώρα που μόνο εκείνος βρισκόταν στο σπίτι. Τελικά ο 52χρονος ομολόγησε την πράξη του.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο άντρες  που φέρεται να ήταν χρήστες ναρκωτικών, διαπληκτίστηκαν έντονα. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο δράστης άρχισε να χτυπά με μανία το θύμα στο πρόσωπο, χρησιμοποιώντας μια πατερίτσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top