Πασχαλινή αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης από τον σύλλογο «Ελπίδα»

Για τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερο ανάγκη

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης για τους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη, άνοιξαν αυτές τις Άγιες Ημέρες το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Η ελπίδα και η αλληλεγγύη βρήκαν και πάλι τον ασφαλή τρόπο να ζεστάνουν τις καρδιές των συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Με πρωτοβουλία της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και το φετινό Πάσχα εστάλησαν αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι και είδη πρώτης ανάγκης σε Δήμους, Μητροπόλεις, φορείς και Ιδρύματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΕΛΠΙΔΑ: Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μοίρασε δώρα στα παιδιά για το Πάσχα

«Αυτές τις Άγιες Ημέρες η σκέψη και οι προσευχές μας είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Με μικρότερες ή μεγαλύτερες πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς, να ζεστάνουμε τις καρδιές και να χαρίσουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας», δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Η αγάπη και η φροντίδα για τους συνανθρώπους μας, που έχουν περισσότερο ανάγκη την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, έγιναν έμπρακτη στήριξη.

«Αυτές οι ενέργειες φωτίζουν τον κόσμο δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία», δήλωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

«Είναι η 12η χρονιά που η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα της καρδιάς μας, είναι αρωγός αυτών των 500 ανθρώπων, που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του δήμου μας», δήλωσε η Νίνα Βλάχου, αρμόδια τουρισμού του Δήμου Κηφισιάς.

«Η φιλόστοργη προσπάθεια, που κάνει κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, γίνεται πολλά χρόνια τώρα. Και είναι σημαντική η προσφορά και η βοήθεια της γιατί όπου κι αν βρίσκεται, σκουπίζει δάκρυα πονεμένων ανθρώπων, ορφανών ανθρώπων, ανθρώπων που δεν έχουν εργασία και έχουν πολλά παιδάκια. Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ ως εξ στόματος του Μητροπολίτη μας στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την οικογένειά της. Να την χαριτώνει ο Θεός γιατί πρωτοτυπεί σε έργα αγάπης κι εμείς τη στηρίζουμε με την προσευχή μας», είπε ο Πατήρ Γεώργιος Ζώρζος.

«Υπάρχει η Ελπίδα, υπάρχει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που πάντα είναι στο πλευρό μας και στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εδώ», δήλωσε ο Γιάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος για τον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Δέματα με τρόφιμα μακράς διαρκείας για το πασχαλινό τραπέζι απόρων οικογενειών εστάλησαν επίσης στο Δήμο Σαλαμίνας, στην Ι.Μητρόπολη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων, στα Παιδικά Χωριά SOS, στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, την  Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top