Κατασκηνώσεις: Ανοίγουν ξανά στον Άγιο Ανδρέα μετά από δύο χρόνια

Πώς θα κάνετε αίτηση

κατασκήνωση

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα. Οι κατασκηνώσεις ανακαινίστηκαν και περιμένουν μικρούς και μεγάλους κατασκηνωτές. 

Aνοίγουν ξανά τις πόρτες τους οι Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα. Μετά από δύο χρόνια αναστολής λειτουργίας, λόγω της πανδημίας, το φετινό καλοκαίρι, μικροί και μεγάλοι κατασκηνωτές θα έχουν ξανά την ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους, να αποκτήσουν αξέχαστες εμπειρίες ζωής και να βρουν πολλές δημιουργικές ασχολίες σε ένα σύγχρονο, αναβαθμισμένο και ασφαλές περιβάλλον.

Σύμφωνα μα ανακοίνωση του δήμου, στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης έγιναν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης που «πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ποιότητας και ασφάλειας, ενώ ο εξοπλισμός που εξυπηρετεί τους φιλοξενούμενους ανανεώθηκε πλήρως».

Μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκαν καινούρια, σύγχρονα κλιματιστικά μηχανήματα στους χώρους φιλοξενίας, οι θάλαμοι ενισχύθηκαν με νέο εξοπλισμό, κατασκευάστηκε μια νέα παιδική χαρά, προσβάσιμη και σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες. Επίσης τοποθετήθηκαν σκέπαστρα στις πισίνες που ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός τους αναβαθμίστηκε πλήρως κ.α.

Οι αιτήσεις εγγραφής μπορούν να υποβληθούν ψηφιακά στον σύνδεσμο https://camps.cityofathens.gr αλλά και «δια ζώσης» στη Δημοτική Κοινότητα κατοικίας τους κλείνοντας ραντεβού μέσω της εφαρμογής https://rantevou.cityofathens.gr .

Η περίοδος εγγραφής έχει ήδη ξεκινήσει για τα παιδιά ηλικίας 6-15 ετών και λήγουν στις 20 Μαΐου. Επίσης έχει ξεκινήσεις για τους συλλόγους ΑμεΑ, οι οποίοι μπορούν να εγγράφονται στα γραφεία του Τμήματος Παιδικών Εξοχών (στην Αθήνα -Ηπείρου 70 & Λιοσίων 5ος όροφος- ή στον Άγιο Ανδρέα Αττικής).

Για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 16 Μαΐου ενώ θα διαρκέσουν έως και Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι κατασκηνωτικές περίοδοι έχουν ως εξής:

Α' Περίοδος:

Παιδιά 6-12 ετών 27/06- 11/07/2022

Β΄ Περίοδος:

Παιδιά 6-12 ετών 14/07- 28/07/2022

Γ΄ Περίοδος:

Παιδιά 13-15 ετών: 31/07- 14/08/2022.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΜΕΑ:

17/8- 31/08/2022.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ:

2/09- 19/09/2022
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top