Δήμας: Επαναλειτουργεί τον Ιούλιο η διώρυγα της Κορίνθου

Aυτοψία στα έργα μαζί με τους υφυπουργούς Χαρδαλιά και Καραγιάννη

διώρυγα της Κορίνθου

Επαναλειτουργεί τον Ιούλιο η διώρυγα της Κορίνθου, ώστε να δοθεί με ασφάλεια σε χρήση το διάστημα του καλοκαιριού, ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στα social media o υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, o οποίος και επιθεώρησε την πορεία των έργων.   

Χρίστος Δήμας διώρυγα Κορίνθου Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας επιθεωρεί τα έργα στη διώρυγα της Κορίνθου μαζί με κυβερνητικό κλιμάκιο

Έκλεισε ο Ισθμός της Κορίνθου – Δείτε βίντεο από την κατολίσθηση

Ο κ. Δημας αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του: 
 

Προσάραξη πλοίου στη Διώρυγα Κορίνθου - Αναστέλλοναι οι διελεύσεις 

Χρ. Δήμας με τους υφυπουργούς Άμυνας Ν. Χαρδαλιά και Υποδομών Καραγιάννη στη διώρυγα της ΚορίνθουΟ Χρ. Δήμας με τους υφυπουργούς Άμυνας Ν. Χαρδαλιά και Υποδομών Γ. Καραγιάννη στη διώρυγα της Κορίνθου

«Αυτοψία για την παρακολούθηση της πορείας στα έργα αποκατάστασης των βλαβών στα πρανή της διώρυγας από την πλευρά της Πελοποννήσου.

Πραγματοποιήσαμε σήμερα επίσκεψη στον Ισθμό, με τον αρμόδιο υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και τον δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνης, στο πλαίσιο εκπαίδευσης αξιωματικών της σχολής Μηχανικού σε τεχνικά έργα.

Ο στόχος είναι τον Ιούλιο να επαναλειτουργήσει η διώρυγα και να δοθεί με ασφάλεια σε λειτουργία τουλάχιστον για το διάστημα του καλοκαιριού. Η χρηματοδότηση του έργου είναι στα 30,6 εκατομμύρια ευρώ και είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top