Δημήτρης Κοντομηνάς: Η διαμάχη με την τελευταία του σύντροφο, Λόρι Χόλκομπ

Το σύμφωνο συμβίωσης, η διατροφή των 50.000 ευρώ και ο καβγάς στη Νέα Υόρκη

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, διέπρεψε στον χώρο της επιχειρηματικότητας και των ΜΜΕ. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ ήταν και σε δικαστική διαμάχη με την τελευταία του σύντροφο, Λόρι Χόλκομπ. 

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Η εκρηκτική σχέση με τη Λόρι Χόλκομπ 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε την πρώτη κοινή εμφάνισή του με την σύντροφό του, Λόρι, το 2016 σε παρουσίαση βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη. Η απαστράπτουσα ξανθιά Αμερικανίδα είχε κλέψει τις εντυπώσεις και την επόμενη μέρα όλες οι εκπομπές μιλούσαν για τη νέα σύντροφο του τότε Προέδρου του Alpha. 

Ακολούθησαν πολλές έξοδοι του ζευγαριού σε λαμπερά events της Αθήνας. Η Λόρι Χόλκομπ εργαζόταν σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών αερομεταφοράς, όπου την γνώρισε ο γνωστός επιχειρηματίας. Είχε παντρευτεί άλλες τέσσερις φορές και είχε μία κόρη. Με τον Δημήτρη Κοντομηνά σύναψαν σύμφωνο συμβίωσης τον Μάιο του 2018. 

Ο μεγάλος καβγάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης 

Τον Ιούνιο του 2019, ο επιχειρηματίας γιορτάζει τα 80α γενέθλιά του στις ΗΠΑ, μαζί με την 60χρονη Λόρι. Μετά από ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα για το καλοκαίρι, επιστρέφει ξανά στη Νέα Υόρκη με τη Λόρι, όπου υποβάλλεται σε χειρουργείο για ένα ουρολόγικό πρόβλημα στην πασίγνωση Mayo Clinic. Όλα πάνε καλά και ο επιχειρηματίας αναρρώνει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton». Εκεί, ξεκινούν να καυγαδίζουν για άγνωστο λόγο. 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς φεύγει έξαλλος από το ξενοδοχείο και διανυκτερεύει σε σπίτι φίλου. Η Λόρι τον ψάχνει απεγνωσμένα, ενώ εμπλέκει και την αστυνομία, κάτι που προσβάλλει τον επιχειρηματία. Ο ίδιος πραγματοποιεί φραγή κλήσεων σε όλα τα κινητά του τηλέφωνα και κόβει επικοινωνία με όλους, ακόμα και με την προσωπική του ιατρό. 

Μετά από όλα αυτά, εκείνος γυρνά στην Αθήνα και ακυρώνει το εισητήριο της Λόρι, η οποία αργότερα δηλώνει πως την «άφησε σύξυλη» στη Νέα Υόρκη. Του κάνει ασφαλιστικά μέτρα και έτσι ξεκινά μια μεγάλη δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. 

Η λήξη του συμφώνου συμβίωσης - Ζητούσε 50.000 ευρώ μηνιαία διατροφή 

Όταν η Λόρι επιστρέφει στην Αθήνα, μία εβδομάδα μετά, συνειδητοποιεί πως ο επιχειρηματίας έχει απαγορεύσει την είσοδό της στο κτήμα της Βαρυμπόμπης. 

Εκείνος είναι αρκετά καταβεβλημένος και έχει τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες. Μετά από επικοινωνία των δικηγόρων τους, η Λόρι παίρνει από το σπίτι τους προσωπικά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, ενώ καταγράφεται το περιεχόμενο του προσωπικού της χρηματοκιβωτίου. 

Την ίδια ώρα, στέλνει στον πρώην σύντροφο του εξώδικη δήλωση που αφορά τη λήξη του συμφώνου συμβίωσής τους, την οποία εκείνος ζήτησε .

Έκτοτε, ξεκινά δικαστική διαμάχη από την οποία η Λόρι ζητά τουλάχιστον 50.000 ευρώ τον μήνα για διατροφή. Ωστόσο, η υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά έχει επιδεινωθεί. Τον Νοέμβριο του 2019 ξεκινά η νοσηλεία του στο «Υγεία». Η Λόρι δεν τον επισκέφτηκε ποτέ τα δύο χρόνια που παρέμεινε στο νοσοκομείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top