Ανδραβίδα: Πώς ο 60χρονος προσπάθησε να εξαφανίσει τις σορούς

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος

Σοκ, φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα.

ανδραβίδα δράστης

Ο δράστης του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στην ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου έμενε το άτυχο ζευγάρι με τα παιδιά του μπήκε στο σπίτι από την πίσω πόρτα και πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο τον 32χρονο άνδρα και την 37χρονη σύζυγό του. Στη συνέχεια προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στα δύο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας μόλις 2,5 και 1,5 ετών. 

Ανδραβίδα: Είχε πυροβολήσει γείτονα γιατί… έβηχε

Ο 60χρονος δράστης μετέφερε τις σορούς των δύο γονιών και τις τοποθέτησε πάνω σε τρέιλερ, το οποίο είχε σταθμευμένο στην αποθήκη του, που είναι δίπλα από το σπίτι του ζευγαριού. 

Δίπλα στο τρέιλερ, πάνω σε κλινοσκεπάσματα άφησε τη σορό του 2,5 έτους αγοριού, ενώ το 1,5 έτους μωρό βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον μεγαλύτερο αδελφό του, ο οποίος απουσίαζε την ώρα του φονικού. 

Ανδραβίδα όπλο

Το όπλο του εγκλήματος

Ο δράστης μετά το έγκλημα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατευθύνθηκε πεζός προς το σπίτι του, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. 

Ανδραβίδα: Κυνικός στην ομολογία του ο δολοφόνος της οικογένειας

Εντοπίστηκε τελικά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην περιφερειακή Πατρών και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. 

τσαντάκι σφαίρεσ

Ο 60χρονος είχε κρύψει το τσαντάκι με το όπλο και τις σφαίρες του εγκλήματος σε πολυκατοικία στην Πάτρα

Ο 60χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς σημείο πολυκατοικίας στην Πάτρα, όπου είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος. 

Μέσα σε τσαντάκι που βρέθηκε σε λεβητοστάσιο πολυκατοικίας στην Πάτρα εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι 9 mm , με γεμιστήρα που έφερε πέντε φυσίγγια, δώδεκα φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm και τρία φυσίγγια διαμετρήματος 0,45.

Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος ότι σκότωσε την οικογένεια

Μετά από βαλλιστική και εργαστηριακή εξέταση, που διενεργήθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, το πιστόλι που βρέθηκε, ταυτοποιήθηκε ως το πυροβόλο όπλο, με το οποίο ο δράστης διέπραξε τις δύο ανθρωποκτονίες.

Ο 60χρονος φέρεται να είχε σκάψει λάκκους σε αγροτική περιοχή στον κάμπο της Ηλείας, όπου είχε σκοπό να εξαφανίσει τις σορούς των θυμάτων του, όμως φαίνεται ότι κάτι τον τρόμαξε και δεν προχώρησε στα σχέδιά του. 

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με σκυμμένο το κεφάλι και εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από ανθρώπους που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια Αμαλιάδας. 

Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top