Ανδραβίδα: Είχε πυροβολήσει γείτονα γιατί… έβηχε

Πώς κατάφερνε πάντα να κυκλοφορεί ελεύθερος

Ο 60χρονος που ομολόγησε τη φρικτή δολοφονία του ζευγαριού στην Ανδραβίδα και των δύο μικρών παιδιών του, ηλικίας 2,5 και 1,5 ετών αποδεικνύεται ένας άκρως επικίνδυνος άνθρωπος, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος και σκορπούσε τον τρόμο. 

Ζούσε σε μια βίλα απομονωμένος από όλους και είχε πρωταγωνιστήσει σε διάφορα επεισόδια, τα οποία προκαλούσε ο ίδιος για ασήμαντη κάθε φορά αφορμή. 

Ανδραβίδα: Οι αισχρές αναρτήσεις του δράστη για τον Χίλτερ

Τα στόματα έχουν ανοίξει και πλέον όλοι αναρωτιούνται πώς αυτός ο άνθρωπος δεν είχε συλληφθεί μέχρι τώρα από την αστυνομία

Όπως μετέδωσε ο ALPHA πριν από χρόνια είχε πυροβολήσει επτά φορές έναν γείτονά του, επειδή έβηχε και τον ενοχλούσε. 

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δε βρέθηκε στο εδώλιο γιατί το θύμα που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις. 

Ανδραβίδα: Κυνικός στην ομολογία του ο δολοφόνος της οικογένειας

Την ημέρα της συγκεκριμένης επίθεσης, ο 60χρονος φορούσε κουκούλα και τα χαρακτηριστικά του δεν ήταν ευδιάκριτα, με αποτέλεσμα το θύμα να μην τον αναγνωρίσει με σιγουριά. 

Αργότερα όμως ο καθ’ ομολογία δράστης του πρόσφατου φονικού, φέρεται να είχε παραδεχτεί τα όσα έκανε εκείνη τη νύχτα.

Ο 60χρονος, ο οποίος έχει επίσης δύο παιδιά που ζούσε με τις μητέρες τους, από μικρός χρησιμοποιούσε όπλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες στα 15 του πυροβόλησε πισώπλατα στο πόδι έναν συμμαθητή του, με αποτέλεσμα να έχει ακόμα 93 σκάγια στο πόδι. 

Ανδραβίδα: Ασφυκτικός ο θάνατος των παιδιών - To πόρισμα του ιατροδικαστή

Είχε εμπλακεί επίσης σε θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα έναν δικυκλιστή, ενώ είχε πυροβολήσει και τον κόκορα του γείτονα γιατί τον ενοχλούσε.

Ο δράστης του τετραπλού φονικού εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι στην Περιμετρική Πατρών, στο ύψος του Παμπελοννησιακού, έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του και συνελήφθη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top