Ανδραβίδα: Οι αισχρές αναρτήσεις του δράστη για τον Χίλτερ

«Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως»

Φρίκη, οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η κυνική ομολογία του 60χρονου, ο οποίος έπνιξε δύο νήπια 2,5 και 1,5 έτους και τους γονείς τους γιατί του χρωστούσαν κάποια ενοίκια. 

Τα στόματα στην περιοχή έχουν πλέον, έστω και αργά, αρχίσει να ανοίγουν, περιγράφοντας έναν βίαιο, ακοινώνητο άνθρωπο, ενώ οι αναρτήσεις του στο Facebook αποκαλύπτουν και τα ακραία ρατσιστικά του ένστικτα. 

Ο 60χρονος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ωστόσο φρόντιζε να απαιτεί με ασφυκτικό τρόπο τα καθυστερημένα ενοίκια από την οικογένεια που τελικά εξόντωσε, ενώ για να την πιέσει να καταβάλει τα χρήματα έκοβε το ρεύμα και το νερό από το σπίτι.

Οι ρατσιστικές του αναρτήσεις όμως στο διαδίκτυο, κάνουν τους αστυνομικούς να ερευνούν αν πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα υπάρχουν και ρατσιστικά κίνητρα. 

Σε αυτές, ο 60χρονος υμνεί τον Χίτλερ, στοχοποιεί τους Ρομά και τους Σύρους πρόσφυγες. 

Συγκεκριμένα σε μία γράφει: 

ανάρτηση Ανδραβίδα

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι».

ανάρτηση Ανδραβίδα

Σε άλλη ανάρτηση που παρουσιάζει το patrisnews.com, αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα τους εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς κατασκόπους!

Ανδραβίδα έγκλημα: «Χτυπούσε και τις δύο συζύγους του»

Στο Mega μίλησε σήμερα συγγενής του 60χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε πως ήταν ένας άνθρωπος που προκαλούσε συνεχώς προβλήματα. 

«Είναι γαμπρός του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ. Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», είπε ο κ. Παναγιώτης.

Ανδραβίδα δράστης

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.

ανδραβίδα

«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν τα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον σκότωνε. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία, όταν στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα. Θέλαμε μόνο να φύγει», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top