Ανδραβίδα: Στο μικροσκόπιο των αρχών ο σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού

Συνεχίζεται το θρίλερ με το άγριο φονικό

Θρίλερ με την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα - Βίντεο Skai

Το θρίλερ της δολοφονίας του ζευγαριού και των δύο μικρών παιδιών τους στην Ανδραβίδα συνεχίζεται, με τις αρχές να αναζητούν τον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος. 

Ανδραβίδα: Ο δράστης προσπάθησε να εξαφανίσει τα πτώματα της οικογένειας

Όπως μεταδίδει το patrinews.gr, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, οι αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του δράστη. 

Η μητέρα με τα δυο της παιδιά

Ο 12χρονος ήταν εκείνος που βρήκε νεκρά τα μέλη της οικογένειάς του

Βασικός ύποπτος είναι ένας άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος μένει στην περιοχή. Πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη του ζευγαριού, ο οποίος, σύμφωνα με μάρτυρες, τον τελευταίο καιρό είχε έντονους καβγάδες με το ζευγάρι. 

Eίναι ένας 57χρονος τον οποίο περιγράφουν οι κάτοικοι ως ιδιαίτερα μοναχικό, που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Δεν του άρεσαν οι κοινωνικές συναναστροφές, απέφευγε τους συμπολίτες του, και αρκετοί εξ αυτών τον φοβούνταν λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του.

Το σπίτι του, μάλιστα, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με αυτό της οικογένειας. 

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ποιος σκότωσε μητέρα, πατέρα και τα δυο παιδιά

Αιτία για τους καβγάδες αυτού φέρεται να ήταν ότι το ζευγάρι, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, του χρωστούσε κάποια ενοίκια.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνουν ότι «μας είχε ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο». Είχε προχωρήσει επίσης στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στο συγκεκριμένο σπίτι ως έναν τρόπο για να τους διώξει μια ώρα αρχύτερα.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες ερεύνησαν το σπίτι του υπόπτου, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν όπλα, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας. 

το ζευγάρι

Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό φέρεται να είχε πολλούς καβγάδες με τον σπιτονοικοκύρη του

Ο άνδρας αναζητείται και προς το παρόν παραμένει άφαντος. 

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε την Τετάρτη και αποκαλύφθηκε όταν ο 12χρονος γιος της γυναίκας επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τις τέσσερις σορούς. 

Έντρομο το παιδί και σε κατάσταση σοκ άρχισε να τρέχει στους δρόμους του χωριού, κρατώντας στην αγκαλιά του το νεκρό αδελφάκι του, φωνάζοντας βοήθεια. 

ο πατέρας με το ένα παιδί

Βασικός ύποπτος της στυγερής δολοφονίας είναι ο σπιτονοικοκύρης του ζευγριού, ο οποίος είναι άφαντος

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος των δύο παιδιών, 1,5 και 2,5 ετών ήταν ασφυκτικός, ενώ ο 32χρονος και η 37χρονη έφεραν τραύματα από όπλο. Το ένα παιδάκι βρέθηκε μέσα στο σπίτι, οι γονείς στην αποθήκη, πάνω σε ένα τρέιλερ και νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα βρέθηκε το δεύτερο παιδί. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης σκότωσε το ζευγάρι και τα παιδιά μέσα στο σπίτι και μετά μετέφερε τις τρεις σορούς στην αποθήκη, πιθανόν για να τις εξαφανίσει. 

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο πρώην σύζυγος της 37χρονης,, ο οποίος διαμένει στο Λουτράκι και θα πάει στην Ανδραβίδα για να πάρει τον 12χρονο γιο που είχε αποκτήσει με την άτυχη γυναίκα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top