Μαρούσι: Επίθεση σε ανήλικους με ρόπαλα και καδρόνια

Χούλιγκανς επιτέθηκαν και σε δύο νεαρούς στην Ελευσίνα

Άγρια επίθεση σε βάρος ανήλικων στο Μαρούσι - Βίντεo Open

Λίγες ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη από ομάδα χούλιγκανς που συγκλόνισε την κοινωνία και την πολιτεία, δύο νέες άγριες επιθέσεις σε Μαρούσι και Ελευσίνα προκαλούν ανατριχίλα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, μια ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκαν σε δύο ανήλικους με καδρόνια και ρόπαλα.

Ένας εξ΄αυτών κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να καλέσει κάλεσαν έντρομοι την αστυνομία για να ζητήσουν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΔΙΑΣ και των ΟΠΚΕ, που προχώρησαν σε έξι προσαγωγές. Ωστόσο, όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν προηγήθηκε κάτι της επίθεσης και αν το περιστατικό σχετίζεται με οπαδική βία. 

Επεισόδιο οπαδικής βίας στην Ελευσίνα

Παρόμοια επίθεση με χαρακτηριστικά οπαδικής βίας σημειώθηκε και στην Ελευσίνα το απόγευμα του Σαββάτου, όταν δύο νεαροί ηλικίας 19 και 22 ετών δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 15 χούλιγκανς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς γρονθοκόπησε τον 19χρονο, ο οποίος όμως κατάφερε να φύγει και να κρυφτεί σε παράπλευρο κατάστημα.

Ωστόσο ο 22χρονος δεν κατάφερε να ξεφύγει και δέχθηκε σκληρή επίθεση από την ομάδα των χούλιγκανς, που άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν στο κεφάλι και το πρόσωπο. Στη συνέχεια, τον εγκατέλειψαν ξυπόλυτο στον δρόμο, έχοντας αρπάξει και την τσάντα του.

Οι δράστες της επίθεσης επιβιβάστηκαν σε τρία οχήματα και διέφυγαν. Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μετέφερε τον 22χρονο στο «Αττικόν», με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι για το περιστατικό έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top