Δολοφονία Άλκη: Λίγες ώρες πριν τον σκοτώσει ενεπλάκη σε άλλο επεισόδιο

Αναζητούν τους συνεργούς του 23χρονου

Το βίντεο από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη, αν και αρνείται να ομολογήσει στις αρχές την εμπλοκή του στη δολοφονία, είναι γνωστός στην αστυνομία για συμμετοχή και σε άλλα επεισόδια με χούλιγκανς. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εμπλακεί σε ένα τέτοιο επεισόδιο λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Άλκη. 

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη

Ο 23χρονος φέρεται να είχε συμμετάσχει σε επεισόδια με οπαδούς που είχαν γίνει στην πεζογέφυρα του Βόλου το 2017, ενώ εκκρεμεί σε βάρος του και άλλη δικαστική απόφαση για παλαιότερη επίθεση με μαχαίρι στην περιοχή της Χαριλάου. 

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη - Σεσημασμένος ο δράστης

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Λίγες ώρες πριν σκοτώσει τον Άλκη έπαιζε πάλι ξύλο

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, ο συλληφθείς φέρεται να είχε συμμετοχή σε επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγες ώρες πριν από τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του. 

κηδεία ΆΛκης

Η σύλληψη του 23χρονου έγινε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η κηδεία του Άλκη

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη: «Αφήστε με να πάω κοντά του»

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, για το πρωτάθλημα της Volleyleague, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό «PAOK Sports Arena». Ο 23χρονος φέρεται να παραβρέθηκε στον αγώνα που ξεκίνησε στις 20:00 και διήρκησε έως τις 22:30 περίπου και να πήρε μέρος στα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τον αγώνα. 

Δολοφονία 19χρονου: «Δύσκολα θα έμενε ζωντανός με αυτά τα χτυπήματα»

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα από τα αυτοκίνητα που πήγαν στην περιοχή της Χαριλάου και στο σημείο, όπου αφαίρεσαν με απίστευτη αγριότητα τη ζωή του Άλκη με ένα δρεπάνι. 

κηδεία

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον 19χρονο

Δολοφονία Άλκη: Σκληρός ο 23χρονος – Δεν ομολογεί

Την ίδια ώρα ο 23χρονος, ο οποίος κρατείται στη γενική ασφάλεια Θεσσαλονίκης διατηρεί σκληρή στάση και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για τους συνεργούς του. 

Θεσσαλονίκη: Δεν ομολογεί ο 23χρονος για τη δολοφονία του Άλκη

Φέρεται, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να παραδέχτηκε ότι βρισκόταν μπροστά στο επεισόδιο, χωρίς, όμως, να έχει ομολογήσει ότι αυτός ήταν που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Ωστόσο, το προανακριτικό υλικό, που έχει συγκεντρωθεί, «δένει» την υπόθεση και οδήγησε στη σύλληψη του νεαρού. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για μια οργανωμένη επίθεση από ομάδα ατόμων και γι’ αυτό συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών. Σήμερα ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σοκάρει το βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε και βίντεο από τη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου και των φίλων του. 

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Άλκη

Σε αυτό φαίνονται έξι δράστες που συμμετείχαν στην επίθεση και ήδη υπάρχει εικόνα για τα άτομα που ήταν στην «ομάδα» του 23χρονου.

Μπορεί, λοιπόν, πολύ σύντομα να υπάρξουν και νέες συλλήψεις, εφόσον ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δράστες και εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top