Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη: «Αφήστε με να πάω κοντά του»

Θέμα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου με το δρεπάνι

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 19χρονου Άλκη/ Βίντεο από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star (2/2)

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν με απίστευτη αγριότητα τον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει εξαπολύσει η αστυνομία. Την ίδια ώρα σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του νεαρού, που ράγισαν καρδιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πλέον ζήτημα χρόνου η ανακοίνωση τουλάχιστον μίας σύλληψης, καθώς ο ένας από τους δράστες δεν κατάφερε να εξαφανίσει τα ίχνη που τον εμπλέκουν στην άγρια δολοφονία. 

Στο σημείο του εγκλήματος εξάλλου βρέθηκε το μικρό δρεπάνι με το οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του Άλκη κι έχει γίνει η λήψη τόσο δακτυλικών αποτυπωμάτων, όσο και γενετικού υλικού. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια με εισαγγελική εντολή. 

Βέροια: Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη

Στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας από τις 10:00 το πρωί έσπευσε πλήθος κόσμου, που με δάκρυα στα μάτια και λευκά λουλούδια θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον Άλκη. 

κηδεία ΆΛκη

Πλήθος κόσμου πήγε να αποχαιρετήσει τον 19χρονο Άλκη - GRTimes.gr

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή του 19χρονου, που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι δεν υπάρχει άλλο στη ζωή. Δίπλα τους οι φίλοι του παιδιού τους, αλλά και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες. 

«Αφήστε με. Αφήστε με να πάω μαζί του», φώναζε με σπαραγμό ο πατέρας του, ενώ συγγενείς του, ακουμπώντας το φέρετρό του, του έλεγαν: «Καλή αντάμωση να έχουμε αγόρι μου, καλή αντάμωση».

κηδεία

Στην κηδεία του 19χρονου βρίσκονται φίλοι του, αλλά και φίλαθλοι όλων των ομάδων - GRTimes.gr

Ο Άλκης ήταν φοιτητής στο Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ και σήμερα θα έδινε εξετάσεις σε ένα από τα μαθήματα της σχολής. Στη μνήμη του, το έδρανο έμεινε άδειο, ενώ ο Νίκος Παπαϊωάννου, Πρύτανης του πανεπιστημίου, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το κενό έδρανο βρισκόταν και μια κόλλα λευκή για τον αδικοχαμένο 19χρονο.

Θεσσαλονίκη: Τραύματα στα πόδια και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στον 19χρονο εντόπισε τραύματα στα πόδια του Άλκη από «νύσσον και τέμνον όργανο» και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Μάλιστα όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ακόμα κι αν δεν πέθαινε από ακατάσχετη αιμορραγία, δύσκολα θα επιβίωνε από τα βαριά τραύματα στο κεφάλι του, που δείχνουν ότι οι δράστες τον χτυπούσαν με μανία και δολοφονική πρόθεση. 

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο 19χρονος περπατούσε με τους φίλους του στην οδό Θ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη, όταν δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους και μια ομάδα ατόμων βγήκε από αυτά. 

Αρχικά τους ρώτησαν τις οπαδικές τους προτιμήσεις και όταν πήραν την απάντηση, άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπάνε. Ο Άλκης, σύμφωνα με μάρτυρες, τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν να τον χτυπούν, όμως εκείνοι συνέχιζαν.

Εκτός από τον 19χρονο τραυματίστηκαν δύο ακόμα φίλοι του, ενώ στην παρέα υπήρχαν δύο ακόμα άτομα που κατάφεραν να ξεφύγουν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top