Βιασμός Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές από τη Βέρνη

Στο εργαστήριο του ΑΠΘ το αποτέλεσμα

Βγήκαν τελικά, όπως αναμενόταν, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν σε δείγμα της 24χρονης, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, από εργαστήριο της Βέρνης. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για βιασμό με χάπια από κατηγορούμενο

Τα αποτελέσματα, που εστάλησαν με email, βρίσκονται στα χέρια των υπευθύνων του εργαστηρίου του ΑΠΘ, οι οποίοι θα πρέπει να τα μεταφράσουν και να τα ενσωματώσουν στο τελικό πόρισμα, που σύμφωνα με την Άρια Καλύβα και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια στις 16:00 - 17:00 το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί. 

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για το πάρτι στη σουίτα

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό τη σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κατέθεσε στις αρχές ότι δε θυμάται τίποτα από εκείνη τη βραδιά. Ισχυρίστηκε ότι ένιωθε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της κι έτσι οι αρχές ζήτησαν τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ναρκωτική ουσία. 

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε αλλάζει και η κατηγορία σε βάρος των εμπλεκόμενων, που θα έρθουν αντιμέτωποι με πιο βαριές ποινές. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top