Διαρροή αερίου Παγκράτι: Ένα ζευγάρι παρατήρησε ότι είχε ανοίξει η άσφαλτος

Λήξη συναγερμού- Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι

Μέχρι το βράδυ εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη που προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δίκτυο φυσικού αερίου στο Παγκράτι, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την περιοχή από τη διαρροή του φυσικού αερίου που σημειώθηκε.

Πηγές της ΕΔΑ Αττικής ανέφεραν  ότι η βλάβη προκλήθηκε από αντίστοιχη βλάβη στο σημείο του δικτύου της ΕΥΔΑΠ.

Διαρροή φυσικού αερίου σε αγωγό στο Παγκράτι - Εκκενώνονται πολυκατοικίες

Στην περιοχή έχει διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου από την πρώτη στιγμή της διαρροής και ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για έντονη οσμή αερίου στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου και υπήρξε εισήγηση να εκκενωθούν δύο πολυκατοικίες που βρίσκονται στο σημείο και να απομακρυνθούν από την περιοχή όσοι βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων.

Παγκράτι: Ένα ζευγάρι παρατήρησε ότι είχε ανοίξει η άσφαλτος

Ένα ζευγάρι που μένει στην περιοχή κατέβηκε να πάρει το αυτοκίνητο και παρατήρησε ό,τι κάτι περίεργο συνέβαινε στον δρόμο. 

«Κατέβηκα να πάρω το αυτοκίνητό μου, δίπλα σε αυτό είχε ανοίξει η άσφαλτος σε διάφορα σημεία και το νερό έκανε μπουρμπουλήθρες. Η γυναίκα μου παρατήρησε έντονη μυρωδιά αερίου. Πήρα την πυροσβεστική και εκείνη πήρε το 100» εξήγησε ο άνδρας. 

Ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ έσπασε προκαλώντας ζημιά στον αγωγό αερίου. Η εταιρία διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και ότι μπορούσαν να επιστρέψουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους. Λίγα λεπτά πριν τις 18:00, τέλειωσε η περιπέτειά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top