Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

Για τα μέτρα κορωνοϊού στην εκπαίδευση και την αστυνομία στα Πανεπιστήμια

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, σύσσωμος ο εκπαιδευτικός κόσμος πραγματοποιεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα στις 13:00 περίπου 700 άτομα σωματείων εκπαιδευτικών και φοιτητικών συλλόγων συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια. Χθες, Τετάρτη, είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών και φοιτητών στην πλατεία Συντάγματος.

εκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Απαιτούν μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, για τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, δωρεάν επαναλαμβανόμενα rapid test για όλους τους μαθητές και φοιτητές από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αύξηση των δρομολογίων των ΜΜΜ από και προς τις σχολές και τα σχολεία και προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού.

εκπαιδευτικό συλλαλητήριο Αθήνα

φοιτητές Αθήνα

Επίσης, μεταξύ άλλων, τάσσονται κατά της προοπτικής της πανεπιστημιακής αστυνομίας, ζητούν ρυθμίσεις για τις εξεταστικές, να καταργηθεί η απόφαση που ακυρώνει τις διδακτικές ώρες που πραγματοποιήθηκαν τηλεματικά.

Εκτός από την Αθήνα κινητοποιήσεις προγραμματίζονται στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 12:00 και στα Γιάννενα στην Περιφέρεια στις 12:00.

συλλαλητήριο Αθήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top