Άρτα: Βγήκε από την εντατική ο 16χρονος - Γέννησε η μητέρα του

Διπλή χαρά μετά την τραγωδία

Εκτός εντατικής ο 16χρονος στην Άρτα. Γέννησε η μητέρα του - Βίντεο: Mega

Ευτυχή κατάληξη είχε η τραγωδία στην Άρτα. Ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι βγήκε τελικά νικητής.

Άρτα: «Ξύπνησε» ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ο νεαρός που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Άρτας, με διαμπερές τραύμα στον θώρακα και αφού του αφαιρέθηκε ο μισός πνεύμονας, τελικά κατάφερε να βγει από την εντατική σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους γιατρούς του, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

Τραγωδία Άρτα: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα και ο πατέρας του 16χρονου

Τα ευχάριστα νέα για την οικογένεια του νεαρού, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Η μητέρα του που ήταν έγκυος και είχε εισαχθεί και αυτή σε κατάσταση σοκ μετά το τραγικό συμβάν, γέννησε σήμερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Θα έχει τύψεις για όλη του τη ζωή»

Ο προπάππους του 16χρονου, μιλώντας στο Mega για την οικογενειακή τραγωδία που βίωσαν είπε: «Χάθηκε και νέος άνθρωπος. Κι ήταν και το άλλο "ετοιμόρροπο". Τώρα πήραμε λιγάκι θάρρος ότι θα γλιτώσει το παιδί. 16 χρονών αυτό, 33 ο θείος, δε φώναξε ότι μετακινήθηκε από εκεί. Ε, μετακινήθηκε από εκεί που ήταν, είδε κίνηση απ’ το παλικάρι το παιδί, νόμισε ότι είναι αγριογούρουνο».

«Πιο πολύ από τον θείο του μεγάλωσε εκεί. Μέσα στο σπίτι του. Στο ίδιο σπίτι έμενε σχεδόν. Όποιος και να ήταν, θα πάθαινε μεγάλη κρίση. Αυτό ζήτημα να το ξεπεράσει. Θα έχει τύψεις στη ζωή του», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top