Αγ. Παντελεήμονας: Στη φυλακή για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

«Ήταν μια έντονη σκηνή ζηλοτυπίας», είπε ο δράστης

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 34χρονος Αιγύπτιος που κατηγορείται ότι απήγαγε την πρώην σύντροφό του, την κρατούσε όμηρο για ώρες στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα και μετέδιδε live στα social media τον άγριο ξυλοδαρμό της ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ομηρία Άγιος Παντελεήμονας: «Ο 34χρονος είχε ξυλοκοπήσει κι άλλη γυναίκα»

ομηρία Άγιος Παντελεήμονας

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί για όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Starο κατηγορούμενος απέδωσε τη συμπεριφορά του σε «έντονη σκηνή ζηλοτυπίας», κατά την απολογία του για δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα.

Σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη του είχαν απαγγελθεί η κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων.

Ο 34χρονος, μετά την απολογία του, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη: «Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλο τον κόσμο».

Άγιος Παντελεήμονας: «Ήταν ευέξαπτος και επιθετικός» - Σοκάρει η κατάθεση του θύματος

Η κατάθεση της γυναίκας για όσα έζησε στα χέρια του συντρόφου της προκαλούν ανατριχίλα. Όπως είπε στην κατάθεσή της, ο 34χρονος ήταν πάντα βίαιος και ευέξαπτος και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αφορμές:

«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε. Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες».

Για το βράδυ που δέχθηκε την άγρια επίθεση, την οποία ο δράστης μετέδωσε live στο Facebook, είπε: 

«Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, αλλά δε με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο.

Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε τη φιάλη υγραερίου, άνοιξε τη στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ό,τι θέλει και να μην τους νοιάζει. "Δε βγαίνω με τίποτα έξω", έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει επτά φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ».  


 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top