Ομηρία Άγιος Παντελεήμονας: «Ο 34χρονος είχε ξυλοκοπήσει κι άλλη γυναίκα»

Την Τετάρτη 5/1 απολογείται ο 34χρονος στον ανακριτή

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της ομηρίας της 30χρονης από τον πρώην σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η κοπέλα κατέθεσε το πρωί στον ανακριτή και αποκάλυψε πως ο 34χρονος είχε ξυλοκοπήσει κι άλλη γυναίκα. Η 30χρονη βουλγαρικής καταγωγής χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της «διάβολο», μετά από την «κόλαση» που έζησε επί τέσσερις μήνες μαζί του.  

Ομηρία: Συγκλονιστική μαρτυρία της 30χρονης στο Star για τον εφιάλτη της

«Με είχε χτυπήσει πολλές φορές και μια άλλη κοπέλα την είχε χτυπήσει πιο πολύ από εμένα και ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά της» είπε στον Γιάννη Σωτηρόπουλο και το κεντρικό δελτίο του Star.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το βίντεο που έφερε στο φως το Star από τον άγριο ξυλοδαρμό σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook της 30χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία, την οποία κρατούσε επί ώρες όμηρο και βασάνιζε ο Αιγύπτιος πρώην σύντροφος της, στο διαμέρισμα «κολαστήριο» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αγ. Παντελεήμονας: «Με ξυλοκοπούσε live στο Facebook», κατέθεσε η 30χρονη

Η νεαρή γυναίκα περιέγραψε το πρωί στον ανακριτή τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 34χρονου. «Ζητάω να πάει φυλακή, γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου και θα κάνει κακό και σε άλλες κοπέλες» είπε.

Ομηρία Άγιος Παντελεήμονας: Απολογείται την Τετάρτη 5/1 ο 34χρονος

Ο 34χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του STAR αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς, αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Ποινική δίωξη για αρπαγή στον 33χρονο

«Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της» είπε ο δικηγόρος της 30χρονης, Κωνσταντίνος Γώγος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top