Σκότωσαν την τυφλή σκυλίτσα που διένυσε 10 χλμ. για να βρει τον σωτήρα της

Απίστευτη κτηνωδία στη Νάουσα - Μηνύσεις από τον δήμαρχο

Σκότωσαν με δηλητήριο την τυφλή σκυλίτσα της Νάουσας - Βίντεο Mega

Θύμα της απανθρωπιάς και του μίσους έπεσε η τυφλή σκυλίτσα της Νάουσας, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το άτυχο ζώο που το έσκασε από δομή του δήμου και επέστρεψε στο σπίτι του ανθρώπου που πρώτος την φρόντισε δηλητηριάστηκε από φόλα λίγες ώρες αργότερα.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η μικρή σκυλίτσα δηλητηριάστηκε από τροφή που περιείχε δηλητήριο, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του προέδρου του χωριού Χαρίεσσα, όπου είχε βρει φροντίδα και αγάπη, όπως μετέδωσε το thesstoday

τυφλή σκυλίτσα

Παρά τις προσπάθειες τόσο του προέδρου, όσο και των κτηνιάτρων, η τυφλή σκυλίτσα δεν άντεξε και ξεψύχησε το απόγευμα της Κυριακής στα χέρια του σωτήρα της.

«Παραμονή Πρωτοχρονιάς έφυγε από το σπίτι μαζί με ένα ακόμη σκυλάκι μας όπως συνήθιζαν να κάνουν κάθε μέρα και μετά από καμιά ώρα επέστρεφαν. Ωστόσο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψαν και τα δύο δηλητηριασμένα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά καθώς άργησαν να γυρίσουν σπίτι και έτσι, τα έψαξα στη γειτονιά αλλά δεν κατάφερα να τα βρω. Η τυφλή σκυλίτσα έφτασε μέχρι το σπίτι μας και μόλις μπήκε στην αυλή έπεσε κάτω. Προσπαθήσαμε να τη σώσουμε με εμβόλια, αντιβιώσεις, βιταμίνες, ορούς και ενέσεις αλλά δεν καταφέρε να μείνει ζωντανή παρά δύο μέρες μόνο», είπε συντετριμμένος στο ThessToday o πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Σιδηρόπουλος.

Όπως είπε, ο ίδιος προσωπικά θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά αγνώστων, καθώς το πρόβλημα με τις φόλες που τοποθετούν ασυνείδητοι για τα αδέσποτα ζώα είναι μεγάλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top